Milan Milošević otkriva najveći skandal s finala: Svekar besneo na Kiju pred ljudima!

Autor:

Zadruga

02.07.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Milan Milošević, koji je u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" proveo svih devet i po meseci i našao se među finalistima, za Srpski telegraf piše ekskluzivni serijal, u kom razotkriva sve tajne zadrugara.

Foto: Promo foto
Milan Milošević

U narednim danima Milošević samo za čitaoce našeg lista iznosi šokantne detalje koji se nisu mogli videti na televiziji, kao i pravu istinu o odnosu ljubavnog trougla koji čine Kristina Kockar, Slobodan Radanović i Luna Đogani.

Za danas je izdvojio jedan skandal koji se dogodio u finalnoj noći, kada je Slobin otac Dušan Radanović, besan što nije uspeo njegov plan sa Anabelom da Lunu dovedu do pobede, izvređao Kiju neposredno nakon što je proglašena za pobednicu.

Milanov tekst prenosimo u celosti.

- E pa dragi moji, evo mene! Očekivali ste me, zar ne?! Da pljunem u šake, pa da krenem, ali se samo dvoumim odakle...

Kao što sve u našoj lepoj zemlji ide natraške, tako ćemo i mi krenuti ovo naše druženje od samog kraja, od finalne večeri rijalitija "Zadruga", kada je nakon devet i po meseci ceo Balkan bio podeljen između ljubavnice i zakonite žene!

Foto: printscreen/youtube.com
Luna Đogani

Suđeno da bude druga

Pobedu je odnela Kristina Kija Kockar, a ljubavnica se besno sa svojim najmilijim odvezla u škodi superb kao drugoplasirana... Karma je čudo, zar ne?! Drugo mesto ko da joj je zacrtano!

Sve je to prošlo fino, čestitalo se sa svih strana, barem oni koji su imali trun ljudskosti u sebi učinili su to, međutim niko ne zna šta se samo malo docnije izdešavalo ispred studija u Šimanovcima između glavnih vanjskih rijaliti-igrača - mame Anabele i sa mladoženjine strane oca Dušana... Uf, kažu da je bilo opasno, pale su i uvrede, besne opaske i to na čiji račun, pa, naravno, na račun drage snajke Kije!

Sastali se nakon proglašenja nezakoniti prijatelji, pa osuli paljbu po glasačima, koji su, sudeći po Dušanovim rečima, i pored izuzetnog truda i, slobodno rečeno, predsedničke kampanje ipak zakazali:

- Eto ti i ti i tvoji glasači, džabe smo sve radili, koji smo se ku*ac sastajali u Beogradu kada je opet pobedila ova kurveštija - bljuvao je vatru poput zmaja ljuti svekar ne birajući epitete za svoju dragu snajku, dok je Anabela nemoćno gledala i slušala. Ali ne lezi vraže, nije to samo ona čula, tik nekoliko metara iza njih stajala je upravo i pobednica zakonita snajka Kija, koja je sve to odlično čula i, naravno, nije reagovala... Kao i prethodnih meseci, kada je prolazila kroz svakodnevna poniženja, Kristina je ostala dostojanstvena, ali je ipak morala da se požali mužu Slobodanu očekujući po ko zna koji put podršku od njega, ali opet uzalud. Slobica je ponovo našao opravdanje, ovog puta za očevu uvredu, pravdajući se Kiji.

Foto: printscreen/youtube.com
Kija Kockar

Kurveštija ili beštija

- Možda nije rekao kurveštija, možda je rekao BEŠTIJA - opravdavao se supruzi, ali opravdanja, kako saznajemo, kod Kije nije bilo. Dosta joj je, kaže, svega, dosta joj je javne sramote. Kurveštija ili beštija, koja je razlika u stepenu vređanja rođene snajke?! Neverovatno, ali Kija i za sve te salve uvredu uvek neko opravdanje nađe, pa se i ovog puta već sutradan zabrinula za Slobino stanje, te ga je priupitala za zdravlje kada joj se, kako saznajemo, prvi javio, kada je čak poželeo da se vrati u njihov zajednički stan, u kojem su svili svoje ljubavno gnezdo, a koje je Sloba napustio onog dana kada je otišao u rijaliti, pa i ona samo nekoliko meseci kasnije...

Kurveštija ili beštija?

Ljubavnica ili zakonita žena?

Roditelji ili Kija?

Ufff... Mnogo je toga "ili" tako da do sledećeg javljanja sve ostaje na tom famoznom "ili"...

MILAN MILOŠEVIĆ

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Marina

02.07.2018 08:04

Kakva porodica....za izbegavanje....da li su ti ljudi makar na trenutak svesni sta su uradili i sta rade???

Odgovori 106 4
Cici

02.07.2018 10:20

Pa Kija ako je luda neka i dalje nalazi opravdanje za njihove postupke i neka dozvoljava da je ponizavaju. Dokle bre vise. Da je pametna i da prekine svaku komunikaciju i sa Slobodanom i krene dalje.

Odgovori 58 1
Snupi

02.07.2018 10:37

Ne razume dokle misli da mu popusta i sebe ponizava. I svaki intervju koji da ne moze da prodje bez spominjanja Slobodana, njegovo otezanje sa potpisivanjem papira...Kija samo steti sebi,a Slobodan to koristi za svoj marketing. Ne znam kako je neko ne posavetuje od prijatelja da joj ti postupci ne idu u prilog,da samo kvari sliku o sebi. Razvedi se vise,sta trazis sa covekom koji te toliko ponizio i koji nikada nece stati na tvoju stranu,nego stranu svojih roditelja.Koji je takve uvrede izrekao na tvoj racun,nazvao te kurvom pred ljubavnicom....i ti mu saljes poruke,pa ne bih ga pogledala vise u zivotu a kamo li mu se javila.

Odgovori 42 0
Tijana

02.07.2018 12:40

Balvan je mesecima govorio da je njegova jedina greska bila sto nije rascistio sa Kijom pre rijalitija. Pa sto sad nece da potpise za taj razvod?!?! Nada se da ce i njom izmanipulisati vremenom, kad se slegne prasina i bas zbog Kijinog dobra dobro je bacati joj tu prasinu u oci s vremena na vreme i hvala ti na ovom textu. Nikad ona srecna pored njega nebe biti, ali kad je zena zaljubljena ne moze biti objektivna.

Odgovori 46 4