Lepi Mića iskreno o Luni i Slobi i postupcima NJIHOVIH RODITELJA!

Autor:

Zadruga

02.07.2018

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića je tokom svog gostovanja u sinoćnoj emsiji "Zadruga - Narod pita superfinaliste" odgovarao na pitanja gledalaca koji su želeli da čuju njegovo mišljenje o ljubavnom trouglu čiji su glavni akteri Luna Đogani, Slobodan Radanović i Kristina Kockar.

Foto: printscreen/youtube.com
Sloba, Luna i Kija

Mića se pored ovoga dotakao i teme da nikako ne može da razume Slobine i Lunine roditelje koji su podržavali njihovu ljubav, jer on smatra da je postupak ovo dvoje zadrugara nemoralan.

Ja sam gledao Kiju kada hoće da pukne od muke. Luna se nabija Slobi u stomak, a Kija mučenica tamo sedi i plače... Ližu se po stomacima, a žena mu dva metra odatle. A roditelji kažu "Ljubav za ljubav". Koja ljubav za ljubav, obraz za obraz. Moral za moral, a za ovo večna kritika dok se ne dozovu pameti. Da su mogli pretvorili bi je u mast. Sram ih bilo. Ona je žena njegovog sina, treba da je poštuju, ma kakva god da je. Zemljače, imaš mu*a, razvedi se. Nemaš muda, jer si pi*ka moralna, a imaš mu*a da je*eš devojku pred ženom. Za ovo večna kritika. Ovo je najveće moralno dno koje se desilo u Srbiji - pričao je Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sale

04.07.2018 07:55

Postupak roditelja za svaku osudu. Zele da ozene ozenjenog coveka.

Odgovori 14 2