Bora Santana snima spot sa Mikijem Đuričićem i OVOM ATRAKTIVNOM ZADRUGARKOM!

Autor: pink.rs

Zadruga

05.07.2018

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana je odmah po izlasku iz "Zadruge" bio preokupiran brojnim obavezama, a veliki uspon doživeo je na nastupu u Nemačkoj gde mu se pridružila i Kristina Kockar. Oni su zapalili scenu, a onda se na svom Instagram profilu pohvalio svojom novom pesmom koja će će uskoro ugledati svetlost dana.

Foto: printscreen/youtube.com
Bora Santana

Budući da je za to bio predviđen i spot, zanimalo nas je šta će to Bora predstaviti svojoj publici, a izvor blizak Bori otkrio je nešto što će sigurno oduševiti javnost.

Naime, on je otkrio kakvi su planovi i kakva je to tajna koju ovaj zadrugar krije.

Foto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić

- Čuo sam da će Bora snimati spot u Kupinovu, a tamo će ga dočekati Miki Đuričić koji će biti lažni menadžer u njegovom spotu. On je zvao Anu da bude glavna uloga u spotu, hoće da napravi spektakl isto kao što je i u Zadruzi. Ne znam tačno neke detalje, ali po onome što sam čuo, biće top, a Maci sigurno neće biti dobro kada vide sa kim su je Miki i Bora zamenili - otkrio je izvor blizak Ani koji je insititirao na tome da ostane anoniman.

Foto: printscreen/TVPink
Ana Korać

S obzirom na to da je Bora pred kamerama u Beloj kući javno priznao da potajno gaji simpatije prema ovoj atraktivnoj zadrugarki, nema sumnje zašto je baš ona bila njegov izbor.

Kako će izgledati spot koji će ovih dana snimiti Bora, Miki i Ana, ali i kako će Maca podneti ova dešavanja, ostaje da vidimo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading