PREOKRET: Luna i Anabela DIGLE LAŽNU UZBUNU O PALJENJU BUTIKA, evo šta se zapravo dogodilo

Autor:

Zadruga

14.07.2018

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je tokom jučerašnjeg dana snimila video u kome je uznemirena pretila dečacima koji su "upali" u njen novootvoreni butik i, kako ona kaže, "pretili" da će isti da zapale.

 

 

??❤️

A post shared by Petar Ivanovic (@don_petar) on May 6, 2018 at 8:21am PDT

 

Reč je o mladom Petru Ivanoviću, poznatom srpskom jutjuberu, koji je ceo snimak "paljenja butika" objavio na svom jutjub kanalu.

Iz tog snimka se može jasno videti da je cela ta ideja bila, u stvari, šala.

-Želim da kažem da je ovo zabavno-humorističnog karaktera i nema potrebe da se bilo ko ljuti zbog ovoga. Prenkove svi snimaju svuda u svetu, tako da smatram da Srbija nije u 19. veku, tako da neće biti glupih komentara za nešto ovakvo. Želim da kažem da nema potrebe da se bilo ko ljuti zbog ovoga, jer ovo je jedna šala. Da to nije Luna, bila bi druga, treća ili peta poznata osoba koja je otvorila butik. Mislim da svi uveliko znate da ja porodicu Đogani obožavam i nema potrebe da se širi mržnja, jer, kao što naša Anabelči kaže: Ljubav za ljubav! - izjavio je Petar u svom videu koji sledi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mika

15.07.2018 16:46

Decko je prikazao snimak. Gde je snimak Dzoganijevih? Gde je vatra?

Odgovori 12 0
Boki

15.07.2018 16:52

Zahvaaljujuci video snimku videlo se koliko malo robe je izlozeno u butiku. U butiku se nalazi 10 majica, 5 kombinezona, 7 kacketa i 5 plasticnih novcanika.

Odgovori 12 0