Sara SE NE SVIĐAJU STVARI IZ LUNINOG BUTIKA?!

Autor:

Zadruga

19.07.2018

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Sara Reljić uplovila je u emotivnu vezu sa Vladanom Vojnovićem Vojketom u rijalitiju "Zadruga"!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sara Reljić

Osim što njihova ljubav cveta i na polju muzičke karijere je sve u najboljem redu, a njih dvoje takođe i spremaju duetsku pesmu. 

Kamera emisije "Premijera" je Reljićevu zatekla u šminkerskom salonu gde se ulepšavala za svoje gostovanje za emsiji "Zadruga - narod pita" u crvenoj, uskoj haljini koja je istakla njenu vitku liniju. Kada su je upitali da li je ta divna haljina kreacija njene bivše cimerke i zadrugarke Lune Đogani koja je nedavno otvorila svoj butik, evo šta je ona rekla:

RepublikaFoto: dailymotion.com
Luna Đogani

- Je l' vam izgleda kao da je Lunina haljina? Njene stvari su od drugačijeg materijala, ovo je haljina koju mi je tetka iz Australije poslala - rekla je Reljićeva i dodala da nije pozvana na otvaranje butika "Luna Đo".

Sara je takođe otkrila da ona nije imala nešto preterano dobar odnos sa blogerkom, kao i to da je nije pozvala na otvaranje svog novog butika, ali tvrdi da razlog toga nije netrpeljivost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading