Sloba se oglasio povodom snimka i priče da se pomirio s Lunom!

Autor: pink.rs

Zadruga

29.07.2018

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pinkova zvezda Sloba Radanović se u rijalitiju "Zadruga" zaljubio u blogerku Lunu Đogani, uprkos činjenici da je oženjen Kristinom Kockar. Veza sa Đoganijevom je potrajala osam meseci, i to kakvih - punih turbulencija.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro - Dea i Sarapa
Sloba Radanović

Njih dvoje nakon završetka ovog zabavnog programa nisu više u kontaktu, okrenuli su novi listi i fokusirali se na svoje karijere.

S obzirom na to da je Slobinoj mami bio juče rođendan, postojale su spekulacije da je Luna posetila porodicu Radanović i da se tajno viđa sa bivšim dečkom, ali je Slobodan sve demantovao u par reči.

RepublikaFoto: e-stock
Luna Đogani

- Ma kakvi, nije bila. Ja dok sam bio kući, ona nije bila tamo. Nisam se sa svojima čuo, ali sam video snimak, to nije Luna, to je neka žena, fan. Ona zna moje, oni nju, ja sam ih upoznao, ali to nije sigruno Luna - rekao je Sloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Djoka

30.07.2018 09:33

Lazes Slobo. Luna sa familijom bila na Draginjinom rodjendanu. Luna priznala. Lazove notorni.

Odgovori 21 0
milan

30.07.2018 10:08

Dogovorili se sta ce da kazu. Kazace da nisu bili u isto vreme. Sta traze Luna i njena familija kod Draginje? Traze i prose Slobinu ruku. Ludilo, covece.

Odgovori 17 1