Nakon što su se ljubili: VUK MOB PROGOVORIO O ODNOSU SA KIJOM!

Autor:

Zadruga

27.07.2018

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf i portal Republika.rs prvi su pisali o vezi Kije Kockar i Vuka Moba koju oni negiraju.

 

 

? ?

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob) on Jul 27, 2018 at 7:44am PDT

Naime, naš izvor je njih dvoje video u Ulcinju kako razmenjuju nežnosti i poljupce iako je pobednica "Zadruge" još uvek u braku sa pevačem Slobodanom Radanovićem kojem je jednom prilikom poručila da sačeka sa ljubavnim avanturama dok njihov brak ne bude definitivno i zvanično gotov.

 

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Kija Kockar

Vuk se danas oglasio na Instagram profilu kako bi rekao fanovima da Kristina nije uzrok rastanka njega i verenice Biljane, a navodno maženje u kafiću pored plaže nazvao je prijateljstvom:

Foto: printscreen/instagram.com/iamvukmob
Vuk Mob

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
nora

27.07.2018 20:17

Ovaj poceo kao balvan.

Odgovori 22 0
Aroda

03.08.2018 00:42

Bas ko Luna i Sloba na pocetku Zadruge, "nismo se ljubili, mi smo samo prijatelji" ma koga ovo dvoje zaj***vaju, al ajde ovaj je bar imao m*da da raskine vjeridbu.

Bakica

15.08.2018 06:29

Kod slobe smo imali dokaz da laze ali ovde ne postoje dokazi da su u vezi nista nema,nikakve slike..to sto neko anonimno kaze nije dokaz to je njima reklama i marketing..nocas su na jednom beogradskom splavu luna i marko miljkovic obnovili svoju vezu iz zadruge,noc proveli zajedno tvrde neimenovani izvori sa splava koji su ih celu noc gledali u zagrljaju