ANDRIJA POSLAO KIJI PORUKU: Neće joj se dopasti?!

Autor:

Zadruga

29.07.2018

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar nakon pobede u rijalitiju "Zadruga" gde je izgubila muža Slobu Radanovića, a dobila 50.000 evra, postala je veoma poželjna žena, ali ju je dečko sa kojim je bila nakon muževljeve prevare ipak ostavio. Andrija Lazović koji je bio uz Kiju sve dok ona nije pokušala da se u "Zadruzi" pomiri sa suprugom, sada je imao jednu poruku za nju.

RepublikaFoto: AmiG Show/instagram/andrijalazovicBU2
Neće da govori o njoj, ali ima poruku za nju... Kija i Andrija

Naime, Andrija je sve vreme dok je Kija bila u "Zadruzi"bio u kontaktu sa njenom majkom Nadicom, a potom je i sa njom prekinuo komunikaciju. Lazović je nakon svega toga pokazao novu devojku, a sada je u emisiji "Premijera Vikend Specijal" imao samo jednu poruku za nju:

- Važno je učestvovati.

RepublikaFoto: youtube.com/Emisija Premijera
Direktno iz Budve poslao Kockarovoj poruku... Andrija Lazović

Šta je poenta ove poruke koju je Andrija namenio Kiji verovatno znaju samo njih dvoje, ali s obzirom na to da nisu ostali u prijateljskim odnosima verovatno se Kristini neće dopasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kata

30.07.2018 04:48

Dobro je što su ga roditelji sprečili da govori za medije i da se pretvori u mučenika kakav je bio bivši muž Goce Tržan.

Odgovori 19 2