NAZIVAO GA MAGARCEM, a sad se fotkao s njim: LUKAS SE IZVINJAVAO SLOBI!

Autor:

Zadruga

31.07.2018

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Aca Lukas ponekad ishitreno odreaguje te uvredi pojedince, ali se povremeno istima i izvini.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Osuo drvljem i kamnejem na Slobu... Lukas

To je, ovoga puta bio i slučaj sa Slobodanom Radanovićem, učesnikom rijalitija "Zadruga" u kom je sa Lunom Đogani prevario suprugu Kiju Kockar. Ovo je bio razlog da Lukas gostujući u jednoj emisiji, Radanovića nazove "magarcem".

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
On i dalje gotivi Lukasa... Sloba

- Ovo je bruka i sramota šta se radi. Sluđeni Srbi su se još više zaludeli. Narod se podelio zbog koga? Zbog jednog giliptera i magarca koji je prevario ženu pred kamerama. I ona koja je došla u rijaliti da ga juri da joj se vrati. Ljudi moji, pa koga juriš? Katastrofa je i što je mala Luna sebi dozvolila da se vata sa njim pred kamerama, ali meni nije jasno ko od ovog pravi nekog zavodnika i ljubavnika. On pevač? Čuo sam kako peva, peva kao da mu je neko stao na kurje oko - govorio je Lukas koji je nakon svega poslao poruku Kiji:

- OK, pobedila si. Ali pravi pobednik bićeš tek kad ovog giliptera precrtaš i zauvek zaboraviš - kazao je Aca.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Poslušala Lukasova savet... Kija

 

??? @aleksandar_vuksanovic_official

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@sampanjactatica) on Jul 30, 2018 at 7:15pm PDT

Međutim, sada se na internetu pojavila zajednička fotografija Slobe i Ace koji nasmejani poziraju, a to je bio povod da Lukas otkrije da li je promenio mišljenje o Radanoviću. Folker je tada dao opsežno obrazloženje:

- Tačno je da sam sreo Slobu, i tačno je da sam mu ja lično prišao i izvinio mu se što sam rekao za njega ono što sam rekao. Iznerviran pitanjem voditelja da išta pričam o "Zadruzi" jer da sam znao da će me to pitati ja ne bih ni prihvatio emisiju, jer smatram da ja imam mnogo drugih stvari za pričati. A došao sam u emisiju zbog dueta koji smo snimili Milica i ja. I naravno i meni se desi da mi jezik ponekad pretekne pamet i rekao sam nešto što u biti mislim, ali način je bio veoma neprikladan. Uvredio sam dečka, iako se u biti moje mišljenje nije promenilo, i i dalje ne vidim ništa lepo u tome što je on radio, valjda imao ženu napolju a unutra pred kamerama bio sa drugom. Ali to je kad malo bolje razmislim njegova stvar, i nije moje da mu ja sudim, a pogotovo ne tako bezočno izvređam. E vidite kada JA TAKO NEŠTO URADIM, JA ZA RAZLIKU OD MNOGIH UMEM TO I DA PRIZNAM. Slobi sam se izvinio, rekao da se ne ljuti iako ima pravo, bez obzira što sam duplo stariji od njega. E sad tek dolazi ono glavno! On mi je rekao da se on nije naljutio na mene, i da on i pored toga mene voli, da sam mu na neki način i uzor. E onda zaista trebaš BITI DOBAR ĐON OBRAZ I NE PRIZNATI GREŠKU I NE IZVINITI SE MOMKU! Sloba je zaista jedan prijatan momak, čak ću da priznam da sam i njegovo pevanje popljuvao, a evo kažem ja da sam to rekao nisam ga pre toga nikada čuo kako peva. A peva dobro, posle sam ga slušao u Amig show. Sve u svemu drago mi je što sam ga sreo i shvatio da sam pogrešio i na neki način grešku ispravio! A sto se tiče njegove greške za koju i dalje tvrdim da nije trebao tako da se ponaša prema svojoj ženi, pa, mlad je momak, čovek se na greškama ući, pa neće više. Ja sam mu sinoć rekao da bi se ja sada da sam na njegovom mestu batalio žena, i posvetio se ozbiljno muzičkoj karijeri, jer mu to sigurno najbolje ide. A žena ima, doći će nove i nove. Ne valja se vraćati unazad! Eto ! Eto naširoko temeljito vam ja objasnih otkud ja i Sloba jedan pored drugog!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nickname

31.07.2018 11:48

Objasnio, a sedenje sa Kijom, za tim istim stolom, nije ni spomenuo ?!?!