Matora se pobila sa obezbeđenjem!

Autor:

Zadruga

31.07.2018

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnice "Zadruge" Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković ljubavnu romansu nastavile su i nakon završetka najgledanijeg rijalitija.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

Kako ljubav između njih dve sve više cveta, tople julske dane odlučile su da provedu zajedno na romantičnom putovanju u Pariz. Međutim, po povratku u Srbiju imale su bezbroj komplikacija oko prtljaga na aerodromu "Šarl de Gol". Kako dobro obavešten izvor za Rijaliti otkriva, kada su krenule nazad u Srbiju, imale su problem sa rezervacijom karata, a u trenutku kada je Sanja počela da besni i svađa se sa obezbeđenjem, koje je uzvratilo istom merom, Matora je fizički nasrnula na radnika, pa je intervenisala policija.

Lik je grubo uhvatio Sanju za ruku, a kad sam to videla, normalno je da ću i ja reagovati agresivno

- Jovana i Sanja otputovale su u Pariz, gde su se sve vreme nezaboravno provodile. Nakon cele pompe koja se podigla oko njihove veze i rijalitija, rešile su da se osame i odu na putovanje van granica Srbije. Odlučile su da posete ni manje ni više nego Pariz, pa su rezervisale avionske karte i smeštaj u luksuznom hotelu na vrhunskoj lokaciji u samom centru grada. Nekoliko dana pred povratak u Srbiju Stankovićka je rezervisala karte za povratak, a žena sa kojom je razgovarala preko telefona rekla joj je da je sa kartama sve u redu i da su im mesta obezbeđena. Na dan povratka Sanja i Jovana uredno su se spakovale i uputile ka aerodromu, međutim, šok je usledio odmah kada su stigle do recepcije - priča naš dobro obavešten izvor blizak Tomićevoj i nastavlja:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jovana Tomić Matora

- Sanja je odmah počela da urla na radnicu koja joj je uljudno rekla da njihova rezervacija nije validna i da je moguće da mesto nije rezervisano na vreme, ali i da joj nije jasno gde je nastao problem. Stankovićeva je tada počela da pravi scene, naziva gospođu na šalteru pogrdnim imenima i tražila da se pojavi neko od direktora kako bi se požalila. Kada su zaposleni rekli da odgovorni menadžer trenutno nije tu, Sanja je počela da pravi skandal. U tom trenutku obezbeđenje je prišlo Stankovićki, pa ju je jedan muškarac uhvatio za ruku i zamolio da krene sa njim. To je bila kap koja je prelila čašu, pa je Matora počela da nasrće na obezbeđenje govoreći im da ostave Sanju na miru i da je njihova greška to što imaju problem sa kartama. Počela je da udara čoveka koji je držao Sanju za ruku, a u istom momentu stigla je i policija. Odmah su ih odveli u obližnju kancelariju na saslušanje, gde su provele nekoliko sati, a zbog čitavog skandala i potrošenog vremena vratile su se u hotel na još jedno veče i odložile povratak za sutradan. Uspele su da objasne šta se izdešavalo, izvinile se zbog ishitrenih reakcija i otišle - završava naš sagovornik.

Stupili smo u kontakt sa Matorom, koja je potvrdila naša saznanja.

- To je bio jedan užas kog ne želim više ni da se sećam. Rezervisali smo karte, a kad smo došli na aerodrom, saopštili su nam da nemaju informacije o našoj rezervaciji i da ne mogu ništa da urade po tom pitanju. Tada je prvo Sanja krenula da se raspravlja sa njima, pa su pozvali obezbeđenje. Lik ju je grubo uhvatio za ruku i počeo da je vuče, a kad sam to videla, normalno je da ću i ja reagovati agresivno. Uspeli smo da objasnimo da nismo imale lošu nameru i da nije naša krivica što su rezervacije zagubljene, pa je na kraju sve bilo u redu. Mislim da bi se svako iznervirao u takvoj situaciji, posebno što nam je bilo hitno da se taj dan vratimo u Srbiju - rekla je Jovana za Rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading