KIJA SE SPRIJATELJILA SA LUKASOM!

Autor: blic.rs

Zadruga

02.08.2018

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina KIja Kockar trenutno vreme provodi u Budvi!

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Kija Kockar

Bivša stjuardesa, a novopečena pevačica Kija Kockar potpuno je osvojila publiku kako u Srbiji tako i u Crnoj Gori, dok na plaži pleni poglede jačeg pola. 

Pobednicu rijalitija "Zadruga" Kiju Kockar pratili smo da bismo je uslikali u društvu nekog muškarca, budući da je često u medijima povezuju sa raznim momcima, ali je ona na primorju uživala sama, što nam je kasnije i priznala.

- Ne privodim nikoga, uživam u samoći, ali sam otvorena za novu ljubav ukoliko se pojavi odgovarajući muškarac - priznala je Kija, i otkrila sa kakvim bi muškarcem volela da bude:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

- Nemam striktno tip muškarca, ako se dogodi hemija, to je onda to. Može da bude savršen muškarac, ako ne osetim ništa, ako nema hemije, džaba sve.

Mnogi momci joj pišu na društvenim mrežama i ostavljaju komentare u kojima hvale njen izgled. Kija kaže da je majka priroda zaslužna za njenu seksi figuru.

- Prirodno imam ovakvu liniju. Ne vežbam i jedem sve najgore - otkrila je Kija, a potom se pohvalila da se dobro snalazi u kuhinji, iako joj to nije pomoglo da brak sa Slobodanom Radanovićem uspe:

- Znam da kuvam, ali ne znam baš srpsku kuhinju, pasulj, punjene paprike i tako to. Italijanska kuhinja je moj izbor. Znam da spremam paste i u to su se uverili moji zadrugari dok smo bili u "Zadruzi".

A, otkrila je i da li joj se neko udvarao na nastupu koji je održala nedavno u Budbi, s obzirom na to da će uskoro biti slobodna žena.

- Nije bilo udvarača, prilazili su samo da se slikaju sa mnom, bila sam okružena samo prijateljima i saradnicima - tvrdi Kockareva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
sale

02.08.2018 21:41

Vecina podrzava Kiju. Svi smo mi Kija.

Odgovori 28 5
Una

04.08.2018 22:37

Meni Kija kao sunce sija. Lepa kao kraljica.

Odgovori 13 1