Ivan Marinković: MILJANA PIJE JAKE LEKOVE, NE MOŽE DA DOJI BEBU!

Autor:

Zadruga

07.08.2018

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se nije pojavio na žurki koju je organizovala Miljana Kulić u čast rođenja njihovog sina Željka, Ivan Marinković je morao da prokomentariše ceo taj događaj!

RepublikaFoto: youtube.com/ Pink.rs
Ivan Marinković

Naime, Ivan se oglasio na svom Fejsbuku gde je oplepo po veselju u Nišu:

- Čarlama, jeftina priča i seoska zabava pod šatrom u Nišu. Eto, došlo im je čitavih pet "poznatih" da im obeleži, a o detetu ni reči, nema ga nikako. Do juče svaki dan slike Željko (Mitrov..), a sad Đanijeva žena uvaoo... kakva zvezda, Jelena Krunić auuu. Jao šteta nije Kija došla, ukrala bi im šou, smehoteka - napisao je "ponosni" otac, a onda su krenuli i komentari prijatelja na ovoj društvenoj mreži kojima Marinković nije mogao da odloli, te je sa njima raspravljao da li majka njegovog deteta doji sina:

- Doji ga ali malo sutra, samo vi verujte njoj. Ja sam bio prisutan kada sam čuo od medicinske sestre da pije jake lekove i da nema mleko. Sramota je da priča da ga doji. Pa vi sve majke verujte. Pitajte je da li doji!

Foto: printscreen/facebook.com/ivan.marinkovic.378
Ivan Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading