Miljana poručila Ivanu: VIĐAĆEŠ DETE SAMO KAD NISI PIJAN I NADROGIRAN!

Autor:

Zadruga

08.08.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Miljana Kulić napravila je prekjuče gala proslavu povodom rođenja svog sina Željka, a za Srpski telegraf Nišlijka je izjavila da joj nije žao što otac njenog deteta Ivan Marinković nije prisustvovao slavlju.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ne žele ni da vide Ivana... Marija, Miljana i Siniša Kulić

Naime, ona je u svom porodičnom domu okupila svoju mnogobrojnu familiju i prijatelje, a svojoj majci Mariji Kulić prepustila je sve vezano za dekoraciju i izbor hrane i pića.

Kulićka: Ukoliko nije trezan, neću mu dozvoliti ni na kilometar da se približi mom sinu

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Besna kao ris... Miljana
RepublikaFoto: facebook.com/Ivan Marinkovic
Neće mu biti lako da vidi dete... Ivan

- Ni moja porodica ni ja još uvek ne možemo da dođemo sebi otkako sam se porodila i na svet donela prelepog dečaka. Željko je moj pravi blagoslov i ja sam druga osoba od kada sam izašla iz porodilišta. Hteli smo da napravimo malu proslavu u čast dolaska mog sina na kojoj ćemo okupiti familiju i društvo, pa da se malo proveselimo i popijemo po koju. Što se oca mog deteta tiče, odavno sam rekla da mu neću braniti da viđa dete, ali to mu je dozvoljeno samo u slučaju da se prvo najavi, dođe trezven i sa dobrim namerama. U protivnom, neću mu dozvoliti ni na kilometar da se približi mom sinu. Nedavno sam pročitala da je ga je policija privodila zbog droge i ko zna čega još, pa mi svašta tako proleti kroz glavu, pa mi i nije žao što nije bio tu. Opet kažem, nemam ništa protiv da viđa dete, ali samo ako se pojavi normalan i raspoložen - rekla je Miljana. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading