HTELA DA SEČE VENE, IMALA NERVNE SLOMOVE: Ona će praviti HAOS i u Zadruzi 2!

Autor:

Zadruga

13.08.2018

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija ikada, našla se u prvoj sezoni najgledanijeg šou programa "Zadruga", a osim zbog skandala zahvaljujući kojima će ostati upamćena, u vezi nje postoji još nešto interesantno. Ona će se sada naći i u "Zadruzi 2" i to sa majkom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Stiže u Zadrugu 2... Mina

Mina Vrbaški prva je maloletnica koja je ušla u jedan rijaliti, a osim ovoga ona je u "Zadruzi" imala seksualne odnose sa dva muškarca, Nemanjom Đerićem Đeksonom i Tomislavom Panićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Svi su gledali njen seks sa Đerićem... Mina i Đekson

Mina je zbog veze sa Đeksonom imala nekoliko puta nervni slom, a pokušala je i da preseče vene. Ovoga puta u "Zadrugu 2" ući će sa majkom Ivanom koja joj je u prethodnoj sezoni bila podrška u studiju, a sada će ćerki olakšati učešće direktno u rijalitiju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ulazi sa ćerkom u Zadrugu 2... Ivana Vrbaški

Ova starleta popularnost je stekla kada je na instagramu objavila video snimak Šaka Polumente koji joj je poslao, a u kom joj šapuće da mu nedostaje. Ovaj video podigao je veliku "prašinu", a Mina je iskoristila momenat populanrosti i ušla u rijalti gde je bila jedna od najskandaloznijih učesnica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading