ZERINA OTKRILA DA LI JE U DRUGOM STANJU!

Autor: pink.rs

Zadruga

14.08.2018

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Bane Čolak dugo je "merkao" Sarajevku Zerinu Hećo, a po izlasku iz Bele kuće je uplovio u emotivnu vezu sa njom. Nedavno su obeležili mesec dana svoje ljubavi.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Zerina Hećo

Budući da je izvor  blizak  Banetovoj devojci Zerini rekao da je ona ostala u drugom stanju, portal Pink.rs je stupio sa njom u kontakt kako bi ovu informaciju proverio, a Zerina je otvoreno rekla o čemu se radi. 

- Istina je da sam išla na ginekološki pregled, što je za jednu ženu koja vodi računa o sebi sasvim normalno. Svakih pola godine obavljam rutinske ginekološke preglede. Promene ponašanja, odnosno raspoloženja su rezultat stresnih situacija u zadnjem periodu, odnosno po izlasku iz rijalitija, imam puno obaveza i trudim se da sve uklopim. I porodicu, vezu  i na neki način poslovni život, tako da daleko od toga da je trudnoća u pitanju - rekla je Zerina.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Bane Čolak

Prema rečima Banetove devojke, Zerine, njih dvoje još ne planiraju prinovu i smatraju da je prerano da razmišljaju o tome. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading