SPISKALA SVE: Evo na šta je KIJA POTROŠILA 120.000 EVRA!

Autor:

Zadruga

17.08.2018

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar, pobednica rijalitija Zadruga, trenutno je najpopularnija rijaliti ličnost u regionu. Učeće u tom šou programu donelo joj novac ali i popularnost koja ju je od stjuardese pretvorila u dobro plaćenu pevačicu.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Kija Kockar

Kako su preneli beogradski mediji, Kija je nedavno pazarila stan u Beogradu koji koštao 100.000 evra, a takođe je svoj stari automobil zamenila novim audijem A6 koji je platila 20.000 evra.

- Otkad su pare od nagrade isplaćene, Kija je počela da traži stan koji bi kupila. Nije imala toliko vremena da se tome posveti jer joj se život preko noći promenio. Ali ipak, nekoliko dana koje je provela u Beogradu iskoristila je da potraži stan preko agencije za nekretnine i posrećilo joj se da odmah naleti na onaj koji joj u potpunosti odgovara - pišu beogradski mediji.

Kristina Kockar većinu vremena provodi u Crnoj Gori gde i nastupa skoro svake večeri. Pored toga što na primorju dosta radi, preko dana vreme provodi na plaži uz more i sunce.

Foto: printscreen/instagram.com/kija_kockar__official
Kija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ruska

17.08.2018 22:52

To Mrvice . Jednu po jednu zelju ostvaruj. Dosta si izgubila i vremena i ovako (da ne ulazim u detalje ) ! Navikla da ne gledas unazad , nema zime za tebe. Samo zdravlje cuvaj. ?

Odgovori 21 8
Mima

18.08.2018 07:33

Na sta god da je potrosila,novac ne moze sve.Ucveljena iskompleksirana raspustenica!

Odgovori 10 29