RIJALITI ZAVODNIK U SUZAMA!

Autor: pink.rs

Zadruga

18.08.2018

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Đerić Đekson, reper i član beogradskog benda "Kurtoazija", domaćoj javnosti je postao poznat po svom učešću u rijatliju koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, "Zadruzi".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nemanja Đerić Đekson

Đekson je u Beloj kući imao nekoliko turbulentih veza sa bivšim zadrugarkama, Minom Vrbaški, Jelenom Krunić, Anđelom Vešticom i Andrijanom Radonjić. Uprkos tome što se istakao kao veliki šarmer kog žene obožavaju, on trenutno samuje.

Njegova poslednja veza sa Andrijanom se završila nakon što su napustili luksuzno imanje nadomak Beograda, a ovo je veoma pogodilo Nemanju.

Sada je on svojom poslednjom objavom na Instagramu zabrinuo fanove i naterao ih da se zapitaju da li još pati za mladom Pinkovom zvezdom.

Foto: printscreen/instagram.com/djexongram
Nemanja Đerić Đekson

On je podelio stih iz njegove duetske numere sa Jang Palkom, bivšim zadrugarom, koji glasi "Plačem u klubu, brišem suze, dabujem".

Da li je Đekson samo želeo da se priseti svoje pesme ili je na ovaj način iskazao svoja osećanja, saznaćemo vrlo brzo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading