Sloba: ZAŠTITIĆU RODITELJE OD LUNE!

Autor: hit

Zadruga

16.08.2018

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović započeo je vezu sa Lunom Đogani u rijalitiju "Zadruga" iako je bio oženjen!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

Međutim, pred kraj ''Zadruge'' veza je popucala po svim šavovima, a nakon finala Luna i Sloba su imali površan kontakt. Međutim, Radanović je izjavljivao da mu nije žao zbog svega što je učinio, jer je u tom trenutku tako osećao. No, po poslednjoj Slobinoj izjavi na tu temu može se zaključiti da ipak oseća pokajanje, a čak je spomenuo i svoje roditelje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Draginja Radanović

- Sa Lunom sam prekinuo svaki kontakt, to je za mene završena priča. Shvatio sam da ona nije bila ona prava. To sam zaključio još u "Zadruzi" - rekao je Slobodan.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Luna Đogani

- Moji roditelji je jesu zavoleli, ali to je zato što su oni stariji ljudi, i čim im neko pruži malo pažnje, zavole ga. Ne volim tu njihovu osobinu, jer su se nekoliko puta opekli. Ali dobro, tu sam ja da ih zaštitim - rekao je Radanović.

Podsetimo, Luna je nedavno bila u Zrenjaninu na rođendanu Slobine majke Draginje, a sa celom porodicom je ostala u kontaktu. Doduše, sada se na to stavlja veliki znak pitanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
ATA

16.08.2018 19:15

Gest poštovanja osobama koje su je pružile maksimalnu podršku u Zadruzi.Otišla je po njihovom pozivu.To nema veze sa tobom. Ona je tebe ostvila u Zadruzi.Gde su ti maniri?Nepoštoanjejosobe sa kojm si proveo“najlepši period u svom životu“. Povredjuješ i dalje, te time pokazuješ nemoč,bes da bilo šta uradiš po tom pitanju.Bivša ti diktira izjave za medije,jer te kontroliše.Od Lune da ih zaštitiš, na čemu si ti?

Odgovori 27 44
Djoka

19.08.2018 19:48

@ATA - Ako treba Luna ce mu i roditelje oteti.

Odgovori 12 2
Damir

16.08.2018 19:35

hahah , dečko idi leči se.Pukao si totalno..... ne vidiš ni gde levo ni desno.....

Odgovori 18 35
mina

16.08.2018 20:35

Decko je ocigledno malo pomesao stvari pobegao od realnosti. Luna je njega ostavila u zadruzi i rekla da nema sansi da napolju budu zajedno njemu sujeta proradila jer je umislio da je bog i frajer kakvog nema. Los covek, bez stava i karaktera. Siroka ramena a m... malena. Vezbas ti misice decko a sta cemo sa glavom?

Odgovori 14 40