MIKA I GIBA OČEKUJU OD MILANA STANKOVIĆA DA IH PODRŽI!

Autor: pink.rs

Zadruga

26.08.2018

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci televizije Pink od 6. septembra biće u prilici da uživaju u drugoj sezoni rijaliti programa "Zadruga". Javnosti je otkriveno da će se u Beloj kući ove sezone naći i porodica Vasić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

A post shared by Giba Vasic (@gibavasic) on Dec 31, 2016 at 10:50am PST

Pred ulazak u "Zadrugu 2" blizanci Dragutin i Miroslav Vasić, poznatiji kao Giba i Mika razgovarali su sa ekipom portala Pink.rs i tom prilikom poručili budućim stanarima kako im neće dozvoliti da se šale na njihov račun i da ih provociraju.

- Ovoga puta ćemo biti aktivniji. Više ćemo se braniti, nećemo dopustiti da se drugi zezaju na naš račun. Ovoga puta pokazaćemo zube - kaže Giba.

- Od Zadruge 2 očekujem sve najbolje. Ulazim iskreno zbog novca. Novac mi treba, zato i ulazim u Zadrugu 2. Naravno i zbog još veće popularnosti, ali novac je ipak novac - kroz smeh kaže Mika.

Giba i Mika se nisu pojavljivali u javnosti pune tri godine, kažu da su za to vreme dosta putovali, te da su sada napunili baterije i spremni da se na velika vrata vrate pred kamere.

- Ovo nisam mogao da odbijem. Mi smo imali pauzu tri godine, sada se konačno ponovo pojavljujemo na tv ekranima sa puno materijala. Bićemo ono što jesmo i uvek ćemo reći svoje mišljenje o drugim zadrugarima - govori Giba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✌?✌

A post shared by Giba Vasic (@gibavasic) on Dec 6, 2016 at 2:41am PST

Mika Vasić kaže kako on i njegov brat nisu osobe koje su sklone svađama i da od njih ne možemo očekivati fizički kontakt, ali da će uvek znati ukućanima da uzvrati na prozivke ukoliko do njih dođe.

Poznato je i da su oni veliki obožavaoci pevača Milana Stankovića, a za Pink.rs su otkrili i šta očekuju od njega, kao i kako će reagovati ukoliko se Milan pojavi na nekoj od žurki da peva, kao što je to slučaj bio u prvoj sezoni "Zadruge".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobro jutro! ✌?

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on Jul 30, 2018 at 3:52am PDT

- Od Milana Stankovića očekujemo da nas zabavlja na žurkama, da nas podržava i da se pojavi u studiju kao Gibina i moja podrška - priča Mika.

- Mi smo njega podržavali, sada bi bio red da Milan Stanković i nas podržava. Sada ga pozivamo da nas podržava. Biće mi drago da ga vidim, ukoliko dođe na neku žurku. Mi smo se i upoznali jednom prilikom - dodaje Giba.

Za kraj razgovora Mika i Giba Vasić otkrili su i jedan mali detalj po kom ih gledaoci "Zadruge 2" mogu razlikovati.

- Mi smo jednojajčani blizanci. Razlika je samo minut. Sada je razlika samo kosa. Mika ima dužu kosu, odnosno rep, a ja imam manji. Tako da eto, po tome - kaže Giba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading