OVAKO SE MATORA I SANJA BORE PROTIV HEJTERA!

Autor: pink.rs

Zadruga

02.09.2018

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković zavolele su se pred kamerama najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge", a nedavno su proslavile i 11 meseci veze.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

Iako su gledaoci ali i učesnici ovog šou programa davali Sanji i Matoroj male šanse za opstanak, one su sve demantovale i dokazale da je njihova ljubav ona prava.

Pored Sare Reljić i Vladana Vojnovića Vojketa, njih dve su jedini par koji je opstao i nakon rijalitija, dok su sve ostale ljubavi započete u Beloj kući okončane.

Ovoga puta, Stankovićeva je na svom Instagram profilu podelila prepisku sa Jovanom, u kojoj joj Tomićeva na bezbroj načina izjavljuje ljubav.

- Zaslužuješ svu pažnju i ljubav ovog sveta. Ti si moje nebo, moje sunce! Volim te. Koga boli ku*ac za hejtere. Volim te toliko da ne mogu da zamislim tu količinu. Ljubav koju ja osećam prema tebi ti hejteri nikad neće ni osetiti. Ti si moje sve, ali zaista - pisala je Matora lepoj plavuši.

Foto: printscreen/instagram.com/mrs_s.happy
Sanja Stanković

Podsetimo, Sanja je nedavno otvoreno podržala LGBT populaciju i promovisala predstojeći "Prajd" na svom Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan NS

02.09.2018 15:31

Sanja je super.odlicno se pokazala u zadruzi i posle i odlicno izgleda.ima najlepsu guzu na Balkanu!:-)

Odgovori 3 12