Bojan Gaćeša: ZNAM DA JE LUNA ZVER U KREVETU!

Autor:

Zadruga

04.09.2018

03:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener i spasilac Bojan Gaćeša uveliko se priprema za ulazak u najgledaniji rijaliti na našim prostorima "Zadrugu 2", a kako već sada važi za jednog od najatraktivnijih učesnika koji će se naći na velelepnom imanju, brojne dame su već bacile oko na njega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Borbena egzistencija ?

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ᗷOᒍᗩᑎ GᗩĆEŠᗩ (@gacesabojan94) on Aug 10, 2018 at 12:38pm PDT

Međutim, kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, Bojan je pikirao blogerku Lunu Đogani, s kojom se nekoliko puta već video nasamo, a sve je krenulo od trenutka kada su se prvi put sreli u zgradi ružičaste televizije, gde je hemija između njih proradila.

Bojan: Po mom mišljenju, Sloba je bio odličan u rijalitiju i ja bih uradio sve isto što je i on pred kamerama

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Bojan i Luna upoznali su se zvanično u prostorijama Pink televizije i odmah se videla hemija između njih. Oni su sasvim spontano krenuli da ćaskaju, a Bojan je blogerku iznenadio spontanošću i šarmom. Oduševilo ju je to što je odmah podržao njenu vezu sa Slobom i ujedno joj je uputio niz komplimenata na račun njenog izgleda. Ona mu je brzo uzvratila, pa su počeli da razgovaraju o tome kako ne znaju šta im se sprema u novoj sezoni rijalitija. Dok su čekali na red kako bi snimili profile za "Zadrugu 2" i završavali formalnosti koje se tiču ugovora, maksimalno su se opustili i razmenili brojeve telefona. Bojanu se Luna i te kako svidela, pa joj je u jednom trenutku rekao da bi bilo dobro da odu na piće pred početak rijalitija, a Đoganijeva je bez ustezanja pristala. Nakon nekoliko dana dogovorili su se da se nađu u gradu, a dok su se dopisivali, shvatili su da imaju dosta zajedničkih prijatelja - priča naš izvor i nastavlja:

- Čim su se našli u jednom prestoničkom klubu sa nekoliko drugara, shvatili su da im je vrlo prijatno dok su zajedno, a društvo je odmah krenulo da im dobacuje i kroz šalu govori da će se smuvati u rijalitiju ako to već ne učine do početka "Zadruge 2". Provodili su se sve do kasnih sati, a Gaćeša se sutradan prijateljima poverio i ispričao da će dati sve od sebe da Lunu obori s nogu. Jednom drugu je rekao: "Znam da je Luna zver u krevetu, čuo sam to od nekog ko provereno zna. Mnogo mi se svidela, a dok smo bili u gradu, jedva sam se iskontrolisao da je ne poljubim. Ona je riba baš po mom ukusu, one napumpane starlete me ne zanimaju." Ispričao je i da će pred kamerama sigurno ući u neku priču sa Đoganijevom i da jedva čeka da rijaliti počne - priča naš izvor i dodaje da je Bojan podržao odluku Slobodana Radanovića da bude sa blogerkom ako već nije imao iskrenu ljubav sa suprugom Kristinom Kockar u trenucima dok su bili u braku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Even your wife calls me daddy

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ᗷOᒍᗩᑎ GᗩĆEŠᗩ (@gacesabojan94) on Jul 4, 2018 at 11:02am PDT

- Bojan je pratio šta se dešavalo između Lune i Slobe dok su bili u rijalitiju i potpuno je sve vreme podržavao njihovu vezu. Luni je to jasno i stavio do znanja kad su se upoznali i rekao joj da mu je bilo neizmerno žao što je svi osuđuju - završava izvor.

- Po mom mišljenju, Sloba je bio odličan u rijalitiju i ja bih uradio sve isto što je i on pred kamerama. Luna mi je od početka bila mnogo simpatičnija od Kije, radujem se što ću sa njom biti u rijalitiju - rekao je Bojan, ne želeći da dublje komentariše odnos sa blogerkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Laki

04.09.2018 15:55

Treba se plasiti zveri.

Odgovori 24 1
Djoka

05.09.2018 12:02

@Laki - Treba se plasiti zveri ako pocne da grebe, ujeda i grize.

Odgovori 13 0
Nickname

04.09.2018 17:12

Pa, pricala je Luna o seksu - sta voli, kako voli i da to radi 16 puta dnevno !?!? Zaista je zver !

Odgovori 24 2