Luna PIJANA završila sa Gastozom u stanu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani, koja je preksinoć slavila svoj ulazak u "Zadrugu 2", provela je noć sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, sa kojim je na kraju završila u svom stanu, u kome je trebalo da živi sa bivšim dečkom Slobom Radanovićem.

Luna Đogani, koja je preksinoć slavila svoj ulazak u "Zadrugu 2", provela je noć sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, sa kojim je na kraju završila u svom stanu, u kome je trebalo da živi sa bivšim dečkom Slobom Radanovićem. Luna i Gastoz su cele večeri pili i nazdravljali, pa su tako pripiti nakon slavlja otišli kod nje, otkriva za Srpski telegraf izvor blizak blogerki.

- Između njih dvoje su se rasplamsale emocije od pre dve godine, kada su prvi put bili zajedno. Iako je Anabela sve vreme Lunu pratila pogledom, nije uspela da vidi kada su se ona i Nenad iskrali iz restorana i zajedno otišli u Lunin stančić, gde su razmenjivali nežnosti do jutra - kaže naš sagovornik i dodaje da je Gastoz otišao pred svitanje, a Luna ostala da dovrši pakovanje za rijaliti.

Inače, ponovnom spajanju dvoje ljubavnika prethodilo je ludo veče koje je Luna priredila za članove porodice i najbliže prijatelje, među kojima je očito i Gastoz. Đoganijeva je, kada je već bila vidno pod gasom, ustala i održala govor, u kome nije izostavila Nenada.

- Dragi moji, ja odlazim u rat. Hvala vam što ste došli da me ispratite. Idem da završim ono što sam započela. Ima da budem glavna tamo. Teško njima. Pijana sam, ali sve vas volim. Zaklinjem se da se ovoga puta neću zaljubiti. Obećavam vam svima. Neće me biti deset meseci. Glasajte za mene. Šerujte moje video-klipove. I imam da vam kažem da sam glavna uloga u novom Gastozovom spotu. Gastoze, molim te, uđi u "Zadrugu" da budeš moja podrška. Mnogo mi trebaš tamo. Znaš onu foru: "Nebitan si kao Gastoz u Parovima" - rekla je Luna, koja se pod dejstvom alkohola sve vreme cerekala, dok je Marinković sedeo pored nje i takođe nije ispuštao čašu iz ruke.

Luna: Gastoze, molim te, uđi u "Zadrugu" da budeš moja podrška. Mnogo mi trebaš tamo

Lajv u kome se sve ovo moglo videti, a koji je snimao Lunin otac Gagi Đogani, nešto kasnije je uklonjen sa Instagrama.

Ovim povodom, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Đoganijevom i Marinkovićem, ali do zaključenja broja oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ilija

07.09.2018 06:17

Ljubi je majka pijanu.

Odgovori 25 5
Mitar

07.09.2018 06:22

Ovo za odalzak sa Gastosom u njen stan je čisa izmipšljotina... Dajte jviše ne blamirjte devojku nepotrebno...Bavi te se kristininim ljubavnicimama i prevarma.... osite ovu divnu deovjku na miru.Saki njen drugu ij prijatelj.... je za vas njen pčotencijalni..mladić...dosa više glupiosti

Odgovori 15 29