LUNA U "ZADRUZI 2" NA ANTIDEPRESIVIMA: I u rijalitiju će posećivati psihijatra!

Zadruga

07.09.2018

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modna blogerka Luna Đogani ušla je sinoć u "Zadrugu 2" da kako ona kaže pokaže svoje pravo lice.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Luna je u "Zadruzi 1" navukla gnev dela javnosti  zbog veze sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem sa kojim je okončala romansu malo pre finala ovog rijalitija. Sada je u drugu sezonu ušla kao slobodna devojka i mnogo jača i mudrija nego pre u čemu joj je pomogao psihijatar kod koga redovno ide:

- U "Zadrugu 2" ulazim sigurnija u sebe, jača, zrelija, manje naivna. Ulazim sa ciljem da ispravim neke stvari i da se prikažem u boljem svetlu. Od kada sam izašla iz "Zadruge 1" idem kod psihijatra i uz pomoć njega sam mnogo sazrela. On me je savetovao kako da se postavim u odreženim situacijama.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Luna nam je otkrila da li će tokom boravka u "Imaginarijumu" moći  upravo njemu da se obrati za pomoć:

- S obzirom na to da sam na antidepresivima, ja ću u "Zadruzi 2" moći da se vidim sa psihijatrom ako mi to bude bilo potrebno. Svako ko se oseća loše treba da potraži pomoć. Ja se trenutno osećam mnogo bolje -  rekla je Luna za portal Republika.rs pred sam ulazak u "Zadrugu 2".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dome

07.09.2018 17:50

Na jakim lekovima za depresiju a usla u Zadrugu. Mogla je da saceka nekoliko meseci.

Odgovori 29 0
ma

07.09.2018 18:38

Totalno sve ne regularno. Ako je tako gde je lekarska komora da se oglasi i da kaze da li neko ko koristi jake antidepresive moze da udje zadrugu.

Odgovori 23 0