SNIMA SE FILM O ŽIVOTU KIJE KOCKAR?!

Autor:

Zadruga

07.09.2018

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone "Zadruge", danas je gostovala u jutarnjem programu Pink televizije "Novo jutro - Dea i Sarapa". Ona je ovom prilikom promovisala svoju novu pesmu "Potpis", a otkrila je i da radi na pripremi svog prvog albuma.

Foto: e-stock/:R.RISTIĆ
Kija Kockar

Polako pripremam album, polako, ali sigurno. Nisam očekivala toliko celu ovu situaciju. Ja se trudim da dam svoj maksimum u svemu što radim. "Potpis" je pesma koju sam ja otpevala iz srca. Postoje mnogi primeri da sam kratkog daha, ali to sa mnom nije slučaj. Imam tim saradnika koji stoje iza mene. Nije isključeno da će se snimiti film na osnovu mog života, ako odluče da to rade, nadam se da će biti neko iz Holivuda - rekla je Kija i nastavila da govori o svom odnosu sa Slobodanom:

- Ne bih imala ništa sa njim, jer je bio sa Lunom. I mrzimo se i volimo, to je tanka linija. Tu postoje neke stare emocije. Mislim da mu nikad neću oprostiti. Mogu da se malo udaljim i da prestanem da mislim na to. Ali svaki put kad ga vidim dotaknemo se neke teme. Na snimanju 'Premijere' se nismo posvađali, on se naljutio jer ne zna da se našali na svoj račun - rekla je Kristina.

Ona je istakla i da je pre tačno godinu dana, 6. septembra 2017, svog muža ispratila u bolju budućnost, a već ove godine u isto vreme ona sama gradi sopstvenu bolju budućnost bez supruga, ali sa velikim iskustvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
lea

07.09.2018 15:00

Koji film,pa jel jedina ona se razvela,pa zar nismo sve videli,javnu prevaru,šta bi oni još mogli da snime,kako su bili svingeri,kako su varali jedno drugo?Bože dotakli smo dno,kada je ova žena trenutno najpopularnija.Ko stoji iza nje,da svaku glupost koju objavi,sve što kaže svi mediji prenesu?

Odgovori 18 42
Ivan NS

07.09.2018 18:38

Mislim da bi mogao da se napravi dobar film.Istina je da se prevare desavaju svaki dan,ali na ovaj nacin ne sigurno,torturu koju je Kristina izdrzala od javnosti,cimera,muza a na kraju se izborila sa svima i postala miljenica celog Balkana i sire!

Odgovori 36 10
Djomla_84

08.09.2018 09:57

Hoce, hoce Kijo, snimice Madonna po tebi film, bas je cula od sluskinje srpkinje tvoju potresnu zivotnu pricu i tvoje nove pesme, bahaha.

Odgovori 3 14