KIJA U SUZAMA NAKON RAZVODA!

Autor: blic.rs

Zadruga

07.08.2018

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar i Slboodan Radanović konačno su se razveli. Posle nekih pola sata Kija i Sloba su napustili sud u Zrenjaninu, a jedna rečenica iznenadila je prisutne.

RepublikaFoto: e-stock
Kija Kockar

- Teško je. Čudno je. Sad ćemo zajedno kući da odemo, ja ću da je odvezem. Ponudio sam se - rekao je Sloba i time šokirao mnoge.

Kija Kockar je priznala da je tužna ali da je najbolje rešenje bilo da se razvedu.

- Normalno. To je to. Umorna sam. Ovako je najbolje. Najvažnije je da ostanemo jedno drugom podrška - rekla je Kija kroz suze.

- Uvek ću biti tu za nju i biću joj podrška - dodao je Radanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Nickname

07.08.2018 13:38

Naravno da je tuzna, pa voli ona njega i dalje, ali - ne moze da oprosti! A, zasto i produzavati agoniju ? Verujem i da se kaje sto se nije, po ulasku u Zadrugu, drugacije borila za Slobu. Cuvena njena recenica - on je moj muz- dobila bi svoj smisao da je izbacila ljubavnicu iz kreveta (kao sto se ljubavnice i izbacuju), rekla mu da ga voli i borila se kao lavica za njega.( Verujem da je Sloba to i prizeljkivao, a nije hteo da se suoci sa Luninom histerijom).

Odgovori 27 12
cica

08.08.2018 02:13

@Nickname - Ma, pustite vi Lunu! Dobro ste poceli - voli ona njega. Niste dobro zavrsili - ali, ne voli on nju. Da je voli i da se vole, brak se ne bi raspao i to jos pre rijalitija!

Odgovori 2 12
ugo

07.08.2018 20:38

Zaboravljate kakva je atmosfera bila u Zadruzi kad je Kija ulazila...tad su svi bili za SiL, novinari, ljubav je pobedila! To su tapsali! Slobu i Lunu niko nije ssmeo da dirne! Kako ona da udje i kaze mars iz kreveta!? To bi je tad razapeli ukucani sa kojima je isto trebala da zivi! I ovako su je razapinjali!

Odgovori 21 1
Sonja

07.08.2018 22:25

@ugo - I ne samo to, koliko se Slobodan u tom momentu uzdigao mogao je on Kiju da istera iz kreveta ili da ode sa ljubavnicom u drugi krevet pa bi Kija dozivela jos vece ponizenje.

Odgovori 19 1