Kija: Želim da se udam za Vuka Moba!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar toliko je poludela za reperom Vukom Mobom da bi bez razmišljanja pristala da se uda za njega ukoliko bi je on zaprosio.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Kija Kockar

Novopečena pevačica i pobednica rijalitija "Zadruga" uživa u ljubavi i ne obazire se na komentare javnosti, koji su mahom negativni zbog toga što je i dalje u braku sa Slobom Radanovićem. Iako je u početku pokušavala da sakrije vezu sa Vukom, više je ne zanima ni to što je njegova porodica izričito protiv nje.

Kod Vuka joj se svidelo to što je odlučan muškarac, samostalan, sve ono što njen još uvek zakoniti suprug nije

- Kija se poverila prijateljima kako nikada nije imala ovakav osećaj za nekoga još otkako je upoznala Slobu. Ona je rekla kako to ne želi ni da poredi jer je tada bila klinka, sada je zrela žena koja zna šta joj odgovara. Kod Vuka joj se svidela njegova divlja energija i to što je odlučan muškarac, samostalan i nezavisan, sve ono što njen još uvek zakoniti suprug nije. Rekla je: "Ma sutra bih se udala za njega kad bi me zaprosio. Spremna sam da pored njega provedem ceo život". Kad god je pored njega, ona ne skida osmeh sa lica i oduševljava je njegov smisao za humor. Ona svakog dana požuruje advokata sa razvodom jer smatra da to koči Vuka da preuzme neke ozbiljnije korake kada je njihova ljubav u pitanju. Ima mnogo planova sa reperom, ali postoji dosta stvari koje ih za sada sprečavaju da maksimalno uživaju u vezi - kaže izvor blizak Kockarevoj.

Ona je Vukovoj porodici nanela dosta stresa i problema. Danima su im kuću u Baru opsedali paparaci ne bi li ih uslikali zajedno. Vukova mama Nena Gojković je obožavala nesuđenu snajku Biljanu i ona se nada da je ovo sa Kockarevom samo još jedna prolazna faza njenog sina.

- Kija je uništila veridbu Vuka i Biljane i poremetila mnoge stvari u njegovom životu. Oni su se smuvali tako što je Mobova tadašnja verenica njemu predložila da pozove Kiju da sarađuju i snime neku pesmu. Biljana je pratila "Zadrugu" i osećala je sažaljenje prema Kiji jer ju je muž prevario. Želela je da joj pomogne, a ova joj je zabila nož u leđa i preotela joj verenika. Zbog toga Kiju ne podnose Vukovi roditelji i cela porodica. Jedva su je gledali dok je boravila u porodičnoj kući u Crnoj Gori - završava izvor Rijalitija.

Iako je na svojoj Instagram stranici demantovala da je nepoželjna u porodičnoj kući Gojkovića u Baru, ona je samo dan posle toga iznajmila apartman u Crnoj Gori, u koji je primila novinare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
gospodjicak

07.08.2018 13:51

Koja je razlika sad, između Kristine i Lune? To niko ne komentariše!! "Svetica" Kristina je rasturila veridbu ovom nazovi "pevaču"

Odgovori 17 25
Nickname

07.08.2018 14:57

@gospodjicak - A, devojka sa kojom je bio veren, rekla je da Kija nema veze sa njihovim raskidom ?!?!

Odgovori 26 8
Jelena

11.08.2018 17:39

@Nickname - Uopste to nije rekla, rekla je da ne zna da li je s njom raskinuo zbog Kije.

Bakica

07.08.2018 14:32

Za one koji se pitaju koja je tazlika..velika..prvo obo je laz,kija i vuk nisu u vezi,novinari pisu na osnovu nekog izvora,ni kija ni vuk ne tvrde da su u vezi,ne postoji nijedan snimak ni slika njihovog zagrljaja poljupca a kamoli neceg bise ..a kod ljune je nilo itekako svega...ubedjuju novinari narod da su buk i kija u vezi ..zasto jel to nekome odgovara da bi mogao fa pljuje kiju..ona je slobodna zena i evo sad ne mora kriti ako su u vezi dajte novinari dokaze..a ne anonimno neko nesto reko..to ne vazi

Odgovori 26 8