Čolak: Zerina zna da ću je prevariti!

Autor:

Zabava

07.08.2018

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Čolak i bosanska starleta Zerina Hećo uživaju u svojoj romansi van rijalitija, a kako saznajemo, već od septembra gledaćemo ih u tandemu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Iako Bane nije želeo da otkriva da li će učestvovati u "Zadruzi 2", za Rijaliti je priznao da je imao razgovor sa Zerinom na tu temu.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/banecolak_13
Bane Čolak i Zerina Hećo

- Ne mogu da pričam o tome da li ćemo Zerina i ja ući, ništa još nije definitivno, ali smo ona i ja svakako popričali o tome. Bio sam iskren prema njoj, ona zna da sam ja nemirnog duha i da od mene može svašta da očekuje - otkrio je Bane i nastavio:

 Bane: Ja sam joj rekao da ću se potruditi da budem veran i da mi je stalo do nje, ali ona ne veruje

- Ja sam joj rekao da ću se potruditi da budem veran i da mi je stalo do nje, ali ona je ubeđena da ću je prevariti čim okrene leđa. Eto, oko toga smo se malo raspravljali, ali dokazaću joj da greši ako uđemo zajedno - rekao je Čolak i dodao:

- Zerina je stvarno posebna devojka, toliko smo se brzo upoznali i zbližili da je to neverovatno. Ne volim da patetišem, ali stvarno je prva devojka koja me je zainteresovala na način da imam nešto ozbiljno sa njom. Ne bih hteo to da uprskam - zaključio je Bane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading