SLOBA I ŽENI I LJUBAVNICI DAO ISTU STVAR: Kija zbog toga ponizila njega i Lunu!

Autor:

Zadruga

08.09.2018

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović u "Zadruzi 1" je javno prevario svoju tada zakonitu suprugu Kristinu Kiju Kockar sa blogerkom Lunom Đogani.

RepublikaFoto: RTV Pink
Kija Kockar, Sloba Radanović i Luna Đogani

Njegovo bivstvovanje u rijalitiju je obeležila pevačeva neodlučnost po pitanju ljubavi. U jednom trenutku je bio siguran da je Luna ljubav njegovog života, a onda se predomislio i razmišljao da da drugu šansu braku.

Kako su ga mnogi okarakterisali kao sultana koji ima 2 žene, on je izgleda svoju ulogu shvatio veoma ozbiljno te je obema delio iste poklone.I Kija i Luna su od njega za uspomenu dobile maciju.

Što možete videti na slici ispod:

Naime, Luna je Slobinu majicu nosila na prvoj žurci u "Zadruzi 2", dok je Kija posetila Anu Korać u Slobinoj majici.

Nakon što je videla šta se desilo u "Imaginarijumu" i čula blogerku kako govori da još uvek spava u majici njenog sada već bivšeg muža Kristina se oglasila:

- Šalju mi ljudi sliku i evo smejem se već sat vremena. Tu majicu sam kupila Slobodanu kada sam bila u Dubaiu, mama mi je baš tad bila u posrti. Nije prvi put da ona nosi nešto što sam mu ja kupila.Ne znam da li je to veća njegova ili njena sramota? Mada već smo se uverili više puta da im je oboma obraz kao džon. Ona je glupa i kvarna, pa se ovo od nje i očekivalo, ali me više zanima da li on ima trunke muškosti? Čini mi se da je ona jednom rekla da sam ja "jadnica koja nosi njegovu majicu, a nisam sa njim".

- Kao prvo ja sam mu tada još bila zakonita žena, a ona neko na koga se istresao u kokošinjcu.I sada imam dosta Slobodanovih majica koje ili nosim kući ili sa kojima brišem pod, ali ja sam neko sa kim je on bio u braku. Eto postala sam stilistkinja ni kriva ni dužna, ali evo poslaću joj još majica ako jadnica nema šta da obuče ili ako misli da će ovim blamiranjem nešto postići. Samo se nadam da ni na njih neće deliti etiketu Luna Đo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dosta se o budalama ćutalo

A post shared by Dželat ljubavi? (@antidjogaj) on Sep 8, 2018 at 5:38am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
LEA

08.09.2018 13:51

Ova što je u svakoj čorbi mirodjija nije ništa bolja od Lune,da se je on istresao na tebi,ne bi bilo Lune,ali izgleda da su se na tebi drugi.Zato si javno prevarena žena i taj pečat ćepš zauvek nositi.zato umukni,ne pravi se toliko pametna,jer tvoj IQ,nije veći od broja cipela koje nosiš A da si stvarno toliko pametna kao što se predstavljaš,onda ne bih imala potrebu to potencirati i stalno nas podsećati na to.

Odgovori 28 60
Marinela

08.09.2018 16:39

@LEA - Lea glupa si,bolje šuti.

Odgovori 45 19
Mara

09.09.2018 18:02

@LEA - Sve te majice je Kija kupila. Prva se slikala Kija i objavila. Luni javljeno ili videla na svom mobilnom u Zadruzi pa se i ona slikala sa majicom. Luna u svemu pokusava da imitira Kiju, kao uspesnu zenu.

Odgovori 28 7
Aroda

08.09.2018 17:47

Al, je dosadna, "samo JA smem da nosim Bobine majice, niko drugi, SAMO JA, JA, JAAAAA."

Odgovori 17 40