BISER DANA! Miljana Kulić: Ivan je lep, samo se "DEZINFORMISAO" OD ALKOHOLA!

Autor:

Zadruga

09.09.2018

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna rijaliti zvezda Miljana Kulić prevazišla je i samu sebe kada je sa sinom Željkom i majkom Marijom ušla u rijaliti "Zadruga 2", a njena publika od trenutka kada je to učinila uživa u njenim lapsusima kojih je uvek na pretek. Ovoga puta ponovo je nasmejala sve opisujući svog sina za kog je istakla da će imati estetski zahvat čim postane punoletan.

RepublikaFoto: Republika.rs
Ne prestaje s lapsusima...Miljana Kulić

Sve je počelo kada je Mirko Gavrić potvrdio da ima silikonske implate u usnama, zbog čega su ga Miljana i Marija napale:

- Ovo je 21.vek i ako ljudi mogu da idu da stavljaju trepavice, zube i sve, što ne mogu ja da popravim prirodnim putem. Evo recimo usne, ovo je ovde sve moje, ali uglovi su bili uvučeni, meni su oči ko sova, nos mi je veliki, glavudža mi ovolika - opisivao je sebe Mirko, a Miljana i njena majka konstatovale su da i pod tim uslovima muškarac heteroseksulane orijentacije ne sme da stavlja silikone u usne.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
On je biso "dezinformisan", sad više nije... Mirko Gavrić

Međutim, Kulićeve su se malo konsultovale pa je Miljana istakla kakve će promene njen sin napraviti, ali kad bude punoletan:

- Mama kaže za Željka kada napuni 18 - 19 godina da uradi botoks. Ivan je lep čovek, možemo da pričamo šta god hoćemo, da je ovakav i onakav, on je lep čovek, mislim dok se nije "dezinformisao" od alkohola - izgovorila je rijaliti zevzda, a svi su prasnuli u smeh.

RepublikaFoto: Republika.rs
S njima je cirkus... Marija i Miljana Kulić

Ipak, Mirko ju je ispravio govoreći da je ispravno "deformisao", a ne "dezinformisao" u ovom slučaju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoki

09.09.2018 17:44

Ne zna se ko je lepši ti ili on.

Odgovori 11 1