Izašli iz Zadruge Kole i Mirela: NISAM HTELA DA SE SKINEM, ZATO SAM IZBAČENA!

Autor:

Zadruga

11.09.2018

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su imali veliku šansu da se u takmičenju za mis Zadruge 2 pokažu najbolje što mogu i samim tim oduševe sve prisutne kao i gledaoce kraj malih ekrana.

RepublikaFoto: Prntscrin
Mirela Barudžić

Međutim, pojedini takmičari nisu bili spremni da ozbiljno shvate ovaj izazov, pa je Veliki šefbio prinuđen da donese jednu šokantnu odluku. Voditelj Ognjen Nestorović je svima i saopštio o čemu se radi.

- Veliki šef je doneo jednu veliku odluku, a to je da će neko od takmičara napustiti Zadrugu 2 još večeras - rekao je Ognjen.

Odlukom Velikog šefa najluksuznije imanje napustili su Mirela Barudžić i Nikola Bogdanović poznatiji kao Kole, a ova odluka im nimalo lako nije pala.

Kole i Mirela su gostovali u emisiji kod Dušice Jakovljević i razgovarali o njihovom učešću u najvećem projektu u istoriji rijalitija "Zadruzi 2" kao i razočaranju što više nisu zadrugari koje kamere Zadruge pomno prate.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Nikola Bogdanović

- Normalno da sam razočaran - rekao je Kole.

- Možda je bilo presudno što ja nisam htela da šetam u kupaćem kostimu. Blam me je kad su oko mene stariji ljudi da budem u kupaćem kostimu - rekla je Mirela.

Sada već bivši zadrugari, razgovarali su sa novinarima i Dušicom o izboru za mis, a Mirela je kao najviše razočaranu zadrugarku zbog ovog takmičenja navela Staniju Dobrojević.

Po mom mišljenju Stanija je bila toliko samouverena da će biti prva. Toliko se video da se razočarala što nije pobedila - rekla je Mirela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

11.09.2018 11:10

Trebala da se skine u kupaci kostim. Zasto je sramota? Ako je sramota neka sedi kod kuce.

Odgovori 10 5