Luna: Nebitna si devojko! Dorotea: A ti si bitna DOK SE JE*EŠ SA TUĐIM MUŽEM!

Autor:

Zadruga

13.09.2018

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dorotea Jovanović i Adam Đogani na samom početku "Zadruge" slobodno vreme su porovodili zajedno. Ipak, odnosi među njima su se pogoršali kada je Adam počeo da poklanja pažnju drugoj devojci, pa je vatra među žestoko njima buknula. U tu svađu se umešala i Adamova sestra, Luna Đogani, i tada je nastao još veći haos.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dorotea i Adam

Nakon što je Adam izneo svoje mišljenje da je Dorotea bila ljubomorna, na šta je ona počela da vređa Adama, raspravi se pridružila i modna blogerka Luna Đogani.

Dorotea je Lunu nazvala ljubavnicom i vređala je na osnovu prošle sezone "Zadruge", zbog čega je nastao haos za crnim stolom.

- Probudila se đavolica! - rekla je Luna podrugljivo i nastavila:

- Ja sam bitna, ti nisi. Ja sam ti dala odskočnu dasku i sad ćeš biti zanimljiva napolju, pošto si inače dosadna devojka - bila je oštra Luna.

RepublikaFoto: prntscr Zadruga
Luna Đogani

-Ti si zanimiljiva dok se je*eš sa tuđim mužem! Toliko si ružna i ružne stvari si radila, ne zabadaj svoj ružni nos tamo gde mu nije mesto! - odbrusila joj je Dorotea.

- Iskomleksirana si i bezobrazna, folirantu jedan mali! Nije sve u lepoti, ti jesi lepa ali ti to ništa ne znači jer si iritantna - smireno je zaključila Luna.

Kako će se sve na kraju završiti između novih cimera, ostaje da vidimo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dule

13.09.2018 17:56

Luna se mnogo uzdigla kao da je kraljica a ostali su narod (plebs). Smesna je kao da ne znamo odakle je potekla i koji su joj koreni.

Odgovori 19 5