MAJKA BLIZNAKINJA UPOZORAVA: Ne želim da se moje ćerke druže s Minom!

Autor: Pink.rs

Zadruga

26.09.2018

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestre bliznakinje Miljana i Nevena Arsić koje su ušle u drugu sezonu rijalitija "Zadruga" sve više su u centru pažnje javnosti. A dok je Nevena postala poznata kada je otrkila da je izgubila bebu sa Bojanom Gaćešom, Miljana je u prvi plan izbila kada ju je upravo on postavio za slugu, ali i kada je prihvatila udvaranje Jovice Putinkovića.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Majka im šalje signale... Miljana i Nevena Arsić

Putinković je odmah po ulasku započeo romansu sa Minom Vrbaški, a potom mu se dopala Miljana Arsić koja je na njegovo muvanje i pristala. Međutim, Miljana i Jovica su sinoć imali raspravu, a Mina je podržala bliznakinju. Posle svađe s Putinkovićem, Miljana i Nevena su sa Minom otišle u pab i razgovarale o Jovici kao i o tome šta bi trebalo da preduzmu s obzirom na to da se prema obema poneo loše.

O ovom je svoj komentar odmah dala majka bliznakinja, Slavica:

- Jovica se nije poneo džentlmenski prema njoj. Ja bih se isto kao i ona postavila posle onoga sinoć. A muškarac uvek treba da bude muškarac. A ja bih joj svakako savetovala da ne ulazi u to sa njim, to joj nije trebalo, naročito ne posle Mine - istakla je Nevenina i Miljanina majka.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Bio loš i prema Mini, i prema Miljani... Jovica Putinković

S druge strane, Nevena je imala i sukob sa Nemanjom Tošićem koji se dogodio kada ga je zamolila da izađe iz kupatila, a on je tom prilikom izvređao. Ovaj incident, kako tvrdi njena majka, posledica je neuzvraćenih emocija:

- Tako reaguje muškarac koji je odbijen. Ona je njega odbila i njemu sad radi muški ego. To je stvarno degutantno ponašanje. On viče na nju, a ona ne zna šta ju je snašlo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Na nju ih mama upozorava... Mina sa sestrama Arsić

Majka sestara Arsić posebno je istakla svoju želju da bi zabranila ćerkama da se druže s Minom:

- Ja bih njima da sam tamo zabranila da se druže sa tim profilom devojke, jer devojka stvarno katastrofa. Ajde i da se druže, ali da budu tako bliske nakon što su obe bile sa istim mladićem, to mi nije jasno. Pa ne živimo u bajci. Mina je igrač, ona se igra, ona hoće da bude svuda, lovi kadar, zna kako treba - zaključila je Slađana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

26.09.2018 19:27

Mama je dobro procitala Minu.

Odgovori 12 0