Sloba: Luna, preboli me već jednom!

Autor:

Zadruga

28.09.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač i bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Slobodan Radanović posvetio se svojoj karijeri i nastupima, dok je njegova bivša rijaliti-devojka Luna Đogani uplovila u novu avanturu ušavši u "Zadrugu 2". Iako je sada ušla kao solo devojka, Luna je priznala da nije prebolela Slobu, dok je on nastavio svoj život bez nje. Pevač je ekskluzivno za Srpski telegraf progovorio o svojoj bivšoj i priznao da mu je krivo što se Luna loše oseća zbog njega.

Foto: printscreen/TVPink
Slobodan Radanović

- Razumem Lunu i smatram da je normalno što se u neki trenucima oseća kako se oseća. Krivo mi je ako pati, to nije nešto što bih joj posle svega poželeo. Treba da preboli to već jednom. Desilo nam se šta se desilo i to više ne možemo da vratimo, ali ja znam da će ona preći preko svega i biti jača nego ikada.

  • Misliš li da Luna može da ispravi sliku u javnosti posle svega kroz šta ste prošli?

- Luna je dobra osoba i to je najvažnije u celoj ovoj priči. Ja sam u svojim intervjuima pokušao sve to da dokažem i nastaviću da pričam i dalje. Nema ona od čega da se pere unutra, ona je samo pobegla u rijaliti od nekih drugih stvari, to je neka moja pretpostavka. Osetljiva je i normalno je da je pogađa svašta što se priča o njoj bez ikakvog povoda. Žao mi je što je izvukla najdeblji kraj u celoj ovoj priči sa mnom i sa Kristinom. Neka bude pozitivna i svoja i ne treba da se peca na neke stvari.

  • Da li si znao da pije lekove i da je na terapiji još pre ulaska u rijaliti?

- Nisam znao za to. Nismo se dugo čuli. Ali ne treba joj to. Dovoljno je ona jaka da sve izgura sama.

Slobodan: Trenutno sam singl i, što se tiče mog emotivnog statusa, ne verujem da će se tu bilo šta promeniti

  • Pratiš li "Zadrugu 2" sada?

- Bacim pogled kad god mogu jer stvarno trenutno nemam vremena. Znam otprilike koja ekipa je unutra.

  • Postoji li šansa da i tebe vidimo u rijalitiju uskoro?

- Mislim da ne postoji. Nisam ja više za takvu vrstu programa i ne znam kako bih se sad snašao sa svim tim ljudima.

  •  A kao gosta na žurkama?

- To svakako. Biće mi zanimljivo da ih obiđem sve bar nakratko i da se zajedno provedemo na žurki.

  • Uskoro ćeš zapevati na bini sa bivšom suprugom Kristinom Kockar. Šta ako se posvađate pred nastup?

- Radujem se tom nastupu, ona je sada zapravo i moja koleginica i mislim da ćemo dobro da se slažemo.

  • Kako je Kristina reagovala kad ste dobili tu ponudu?

- Reagovala je sasvim normalno. Ona i ja smo ostali dobri prijatelji, bez obzira na čarke koje povremeno imamo, ali to je sasvim očekivano posle svega kroz šta smo prošli. Ona je odmah prihvatila ponudu, a i ja sam jer sam profesionalac u svom poslu. Ako nešto iskrsne, ne moramo u isto vreme biti na bini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
blučanka

28.09.2018 09:44

Sjetićeš se jednom Lune, ali tada će biti kasno. Jedini krivac si ti samoživi, samoljubljivi narcisu, čovječe trenutka. Želim joj da te što prije zaboravi, jer nisi vrijedan ni jedne njene suze nečovječe. Vrati se Kiji jer ste stvoreni jedno za drugo

Odgovori 13 39
Bilja

28.09.2018 10:45

Luna moze da obmanjuje malu decu, koja nikad nisu bila zaljubljena. Luna sedi i kuka za Slobom kao kukavica. A covek ziv i zdrav otisao i zivi svoj zivot.

Odgovori 37 8
Ila

28.09.2018 10:50

Luna kuka za Slobom, ali kada bi ona usao u Zadrugu samo bi se pozdravila sa njim jer joj on ne treba!? Ne zna ona sta hoce. Glumi ozaloscenu suprugu i kopira Kiju.

Odgovori 38 8
Bojana

29.09.2018 16:59

Balvane sram te bilo, obmanuo si naciju. Da nije bilo Kune niko za tebe nebi ni znao nebitni covece. Nisi vredan Lune. Luna kraljica, istina. Bog sve vidi

Odgovori 1 12