VLADIMIR OSUO PALJBU NA STANIJU: Vide ti se grudi, moji roditelji misle da si KUČKA!

Autor:

Zadruga

28.09.2018

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoka svađa nastala je ovog popodneva između Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića i to nakon što je starleta pričala sa Vladimirovim neprijateljima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Vladimir Tomović

Naime, Dobrojevićeva je pričala sa Doroteom Jovanović, koja se rano jutros zamerila Tomoviću. Dorotea je u svađi spomenula i porodicu bivšeg sportiste, što je njega posebno isprovociralo.

Vladimir je potpuno poludeo kada je video da Stanija sedi i priča sa Jovanovićevom, Miljanom Kulić i Ramonom Beganović, te joj je sasuo sve u lice kada je starleta došla kod njega u Hotel Zadrugu.

- Koji je tvoj zadatak ovde, je l' su te poslali ovde da meni nešto uradiš. Sram da te bude, psovala mi je majku i sestru. Ko si bre ti?! - urlao je Vladimir.

Od Tomovićevog glasa tresao se Hotel, a starleta nije znala šta ju je snašlo.

- Samo treba da kažeš ti nisi moje društvo, znaš kako moji roditelji gledaju na ovo, kažu "Gledaj ovu kučku koja sedi sa nekim ko mrzi njenog momka". Je l' to tvoje društvo, devojke koje kradu? One su i u realnom svetu ološi, je*u se sa oženjenim muškarcima - vikao je bivši sportista.

Tomović se zatim dotakao i njenog oblačenja, te je naveo da se njegovim roditeljima ne bi dopalo što se Stanija tako oblači.

- Ta bela majica na kojoj ti se ocrtavaju grudi nije primerena za devojku tvojih godina - rekao je Vladimir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dejan

29.09.2018 07:59

Vladimir je najveći nasilnik.

Odgovori 11 1
Mirka

29.09.2018 09:52

@dejan - Njemu se Stanija svidela sa takvim grudima sa takvim majicama. ... Sada , sta ce reci moji roditelji ??? Malo je to ... znate vec , sta bih rekla !