(VIDEO) MINA IMALA S*KS SA JOVICOM: Kaže da je očajan ljubavnik!

Autor: blic.rs

Zadruga

29.09.2018

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su ostali šokirani kada su čuli sve detalje seksa njihovih cimera, a Miljana Kulić je poručila da je nju bilo sramota što se u tom trenutku nalazila u istoj prostoriji.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbaški i Jovica Putniković

Tokom porodičnog sastanka koji je održan u Beloj kući došlo je razotkrivanja onoga što niko nije znao. Naime, Mina Vršbaki je pred milionskim auditorijumom i svim zadrugarima priznala da je imala se*s sa Jovicom Putnikovićem.

Fitnes trener je sve ovo negirao, ali je Mina bila uporna zadrugarima da ispriča sve detalje njihovog odnosa.

RepublikaFoto: Prntscrin
Mina Vrbaški

- Bilo je tri sekunde, ušao i izašao. To je bilo u izolaciji, dok su Miljana i Nevena spavale sa nama. Sutradan smo mi završili, a on i Miljana su odmah krenuli u neke nove romanse. Izvinjavam se porodici što moraju ovo da slušaju. To si radio dok sam ja spavala, kad sam se probudila ja sam te odgurnula. Tražio je kamagru, mislio je da ću ja da pristanem... Hoću da pokažem ovoj devojci da ne zaslužuje ovakvog momka koji napada devojke - pričala je Mina.

- Mene je sramota zbog svega ovoga. Meni ovo ne treba, sramota me je, majke mi. Mi smo sinoć završili. Ja sam sinoć saznala da je bilo se*sa dok sam bila tu - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading