LJUBA ISPLJUVALA ZETA: David voli isti pol, sa jednim iz Zadruge se VIĐAO RANIJE!

Autor:

Zadruga

03.10.2018

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović, majka zadrugarke Aleksandre Subotić, otkrila je u kakvom je odnosu sa ćerkom, kada su se poslednji put videle i šta bi uradila kada bi ušla u "Zadrugu".

Foto: instagram.com/ljuba_champion
Ljuba Pantović

Ljuba nikada nije krila da ne podržava ćerkinu vezu sa Davidom Dragojevićem, kojeg je nazvala "šar pejom":

- Poslednji put sam imala kontakt sa ćerkom pre deset meseci, kada sam ih sve zajedno vodila na more, i nju i tog njenog zgužvanog, botoksiranog šar peja. Ja sam njega prihvatila jer se sviđa mojoj ćerki, a sukob je počeo kada me je ta individua napala. Ima da ga zgazim kao da ga nikad nije bilo, tek će da vidi. Ja zahtevam poštovanje, mogao je bar da me poštuje kao majku svoje devojke, ništa drugo.

Pantovićeva je otkrila i da Davidova majka, koja čuva Aleksandrinu ćerku dok traje "Zadruga", brine o detetu jer joj se to "debelo" plaća.

- Žena uzima debele pare, koja ljubav! Dete ide u obdanište, a ona za pet sati što ga čuva uzme mesečno 1.000 evra! Medijima prosipa priču kako je ona divna majka, koja je Aleksandru prihvatila takvu kakva jeste. Ja dete po zakonu ne mogu da odvedem u Švedsku, gde živim. Svi znaju da sam Magdaleni bila zakonski staratelj dok sam živela u Srbiji - ispričala je Ljuba.

RepublikaFoto: printscreen/twitch.tv/videos
Aleksandra Subotić

Ljuba Pantović ne isključuje mogućnost ulaska u "Zadrugu", ukoliko dobije dobru ponudu od produkcije.

- Kada bih ušla unutra napravila bih haos! Šar peju ne bi bilo dobro kad bi me video. Ako ga ne bude tešila moja ćerka, a iskreno se nadam da neće, tešiće ga neko sa kim se zna od ranije, a nije devojčica - bila je oštra Ljuba, aludirajući na to da je David naklonjen i muškom polu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljubica

03.10.2018 12:39

Bože, ludog li sveta

Odgovori 10 0