OGLASIO SE VLADIMIR POSLE INCIDENTA: Stanija će pobediti, a mene šutnuti nogom u DU*E!

Autor:

Zadruga

06.10.2018

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović je juče popodne diskvalifikovan iz Zadruge zbog toga što je udario Aleksandru Subotić, koja je njega prva ošamarila.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Vladimir

Od juče je Tomović nedostupan za pripadnike sedme sile, ali se na Instagramu nekoliko puta oglašavao. Upravo sada Vladimir se uključio "lajv" na svom Instagramu gde odgovara na pitanja svojih pratilaca, a ono što sve najviše zanima jeste informacija da li bi se vratio u rijaliti, ukoliko bi mu se pružila prilika.

On je otkrio da "nema šanse da se vrati", a kako se njegova rijaliti devojka Stanija Dobrojević juče nadala da će Vlada ipak ušetati u Belu kuću, sigurno je da će joj teško pasti kada shvati da se to neće desiti, pa možda poteče i neka suza.

Nakon toga, Vladimir je upitan šta će biti sa njegovom i Stanijinom vezom, a on je sve iznenadio odgovorom:

"Stanija će pobediti u Zadruzi, izaći će odatle i otići u Ameriku, a mene će šutnuti u d*pe", rekao je on uz osmeh, i dodao da je voli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ruska

06.10.2018 20:38

Steta ?? . Sada svako moze da pobedi. Vise nema nikakvog znacaja. Gavric je sada naj srecniji. .. à opet , bitka je izgubljena, nije ,,rat " .

Odgovori 15 0
Dado

07.10.2018 09:34

Zna se unapred ko ce pobediti. Vladimir je smetao.