(VIDEO) SVAĐA MARIJANE I SAVA: Ona tvrdi da nisu bili zajedno!

Autor: pink.rs

Zadruga

07.10.2018

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom pitanja novinara došlo je do žestokog sukoba između Marijane Zonjić i Sava Perovića zbog toga što je pevačica Drvetu mudrosti priznala da njih dvoje nisu bili zajedno, čemu se on žustro usprotivio.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Savo Perović i Marijana Zonjić

- Ti si priznala Drvetu mudrosti, da ti i Savo Perović nikad niste bili zajedno i da je sve to bila dogovorena priča kako Sava ne bi zezali, za "znate vi već šta" - citirao je Darko Tanasijević Marijanu i insistirao da ona otkrije zbog čega je to rekla.  

- Pa istina je da nismo bili u vezi. Savo, tako je. Nismo bili u vezi nikad. Jesmo li mi bili u vezi kako pričaš mesec dana - upitala je Marijana Sava. 

- Mi smo bili zajedno na moru. Nemoj da lupetaš. Kakve gluposti pričaš? Da li je moguće da si to rekla? Jesi li normalna? Bio sam ti na rođendanu, kupio sam ti medu. Upoznao sam ti mamu i tatu - prebledeo je Savo.

- Nemoj da iznosiš neke stvari, nemoj ja da pričam. Ti si dno. Ja nisam ljiga i ne mogu da verujem da si tako nešto izgovorila - besneo je Perović.

- Da je bilo nešto između nas, ja evo mesec dana živim sa njim, pokušala bih nešto. Mi nikada nismo bili u vezi. Jednom smo se poljubili, nikada nismo spavali. Tri dana sam bila kod tebe, mi smo se dogovarali kako ćemo mi da budemo zajedno i njegova mama zna za to. Dosta mi je da me povezuju sa nekim ljudima ovde. Ja nikada nisam to rekla, niti to znam, niti me to zanima. Sava i ja smo pričali i on je rekao "mene će da prozivaju da sam gej i spreman sam na to" - objašnjavala je Marijana. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Savo Perović i Marijana Zonjić

- Verovatno vas sve nervira što ja znam sve da radim i kuvam i peglam i svrstavate me u to u šta me svrstavate. Kada su bile provokacije tog tipa da li jesam ili nisam, nikada se nisam oglasio, jer me to ne zanima. Bavim se javnim poslom i naravno da ću uvek da iritiram i biram kako ću da se predstavljam i kako ću da se oblačim. Sve ostalo što se tiče Marijane, postoje dokazi i prijatelji. Mi nismo bili u konkretnoj vezi, ali sve drugo što smo imali... Sa kim je sve bila, ja ne idem tako daleko. Ti si došla ovde da se pereš, znaš i zbog čega - pričao je Savo povišenim tonom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading