(VIDEO) Luna pretukla Boru, pa doživela nervni slom!

Autor:

Zadruga

10.10.2018

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priče da je nakon otvaranja svog butika spavala s Markom Miljkovićem, Lunu Đogani su dovele do histeričnog napada i odmah je otišla u spavaću sobu kako bi se obračunala sa Borom Santanom, koji je to ispričao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Čim joj je Ramona rekla šta Bora priča, Luna se obratila Marku...

Besna Luna uletela je u sobu i vikala na Boru, dok je Marko pokušavao da je smiri i govorio pred svima da to nije istina. Međutim, Luna nije mogla da se smiri:

- Bora je rekao da sam ja bila s Miljkovićem. Ramona mi je tako rekla - besnela je Luna.

- Nisam ja to izmislio, ja sam tako čuo - pravdao se Santana, a pobesnela Luna je tada postala još ljuća.

- Ti si posle toga to proširio po kući, zar te nije sramota da takve priče pričaš o meni? Posle svega što mi se desilo ti pričaš takve priče po kući. Trebalo bi da te bude sramota! - vikala je Đoganijeva, a onda se Bora nasmejao:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Obezbeđenje je odmah reagovalo, ali nisu mogli da smire ni Lunu ni Boru...

- Šta se smeješ? - pitala ga je blogerka i skočila na Santanu kog je nekoliko puta udarila, a potom joj je on rekao da će u tom slučaju on da bije njenog brata Adama. Pobesneli Bora počeo je da psuje Lunu:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Đoganijevu držalo nekoliko zadrugara...

- Nemojte da vam je*em mamu! Klošarko! Da neće Gagi da me bije? Da ka*am i tebe i tatu i mamu! - vikao je Bora zbog čega je Luna počela da plače, a onda nisu mogli da je smire.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Jasna

10.10.2018 09:51

Ovaj rijaliti je TREBAO da bude kulturno-zabavni program....Ni K od kulture, a ni Z od zabave!!! Jos u prvoj sezoni, ova mucenica je pokazala sta i koliko moze. Nije imalo potrebe da se "pere i opravdava", samo posle mesec dana je pokazala da je TO TA Luna, ... Devojci treba strucna pomoc, pocela je sve redom da samara, a od njenih izliva histerije meni se dize kosa na glavi!!!

Odgovori 29 2
Boro

10.10.2018 10:02

Luna se ponasa kao serif i bije svakog za koga misli da je slabiji od nje. Pod utiskom drugih nasilnika, koji nisu kaznjavani, postala i ona nasilnik.

Odgovori 27 2
Jeca

10.10.2018 12:00

Ovo zaista vise nema smisla...Zasto Lunu nisu izbacili posle fizickog napada, gdeje tu pravda? To potkrepljuje price da joj je vec zagarantovano prvo mesto! Sramota!

Odgovori 24 2
Marina

10.10.2018 12:40

O cemu se ovde radi???Da li to Luna ima privilegije u odnosu na ostale ili je tacna ta prica da je ugovorom zasticena od kaznjavanja pa moze da mafija koliko hoce.?Ovo je njena cetvrta "zrtva"nasrtaja i udaranja.Niti opomene niti kazne.Njoj niko ne sme nista da kaze jer odmah patetise:znate kroz sta sam prosla,znate kako mi je,zasto me mrzis itd...ali zato ona moze i da kaze i da udara kako joj se cefne.Stvarno sramota!!!

Odgovori 19 2