Od upale grudi do ciste na jajnicima: Evo sa kojim zdravstvenim problemima se Stanija sve borila!

Autor:

Zadruga

11.10.2018

03:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Stanija Dobrojević danas je napustila rijaliti šou "Zadruga 2", a razlog je loše zdravstvano stanje. Kako njen PR tim navodi ona će morati da obavi manju hirušku intervenciju van zemlje nakon čega će se verovatno vratiti u rijaliti. Stanija je u par navrata određenim zadrugarima pričala o svom zdravlju i nagovestila da nešto tu nije kako treba. Ipak, iako se lepa starleta čini kao neko ko puca od energije i zdravlja, ovo nije prvi put da javnost saznaje da ima problema ove vrste!

RepublikaFoto: Prntscrin
Stanija Dobrojević

Imala upalu grudi na skijanju

Stanija je i prethodnih godina imala ozbiljnih zdravstvenih problema, pa je tako početkom 2012. godine, posle zamene silikona, otišla na zimovanje na Kopaonik. Tamo je, međutim, tokom skijanja dobila žestoku upalu grudi praćenu visokom temperaturom i jakim bolovima, zbog čega se vratila za Beograd, gde je morala da miruje 15 dana.

U "Farmi 4" joj je pronađena cista na jajnicima

Dobrojevićka je 2013. godine tokom učešća u četvrtoj sezoni "Farme" mislila da je trudna. Ipak, na medicinskom pregledu lekari su utvrdili da starleta nije u drugom stanju, već da ima upalu jajnika. Ona je po povratku od lekara svom tadašnjem dečku Filipu Panajotoviću rekla da joj je "pronađena cista ili miom koji preti da pukne".

Pre trijumfa koristila tablete za smirenje

Stanija je pre ulaska u "Farmu 6", iz koje je izašla kao pobednik, u Americi imala plastičnu operaciju grudi i usana, ali je po povratku u Srbiju dobila jake bolove zbog kojih je razmišljala i da otkaže ulazak na imanje u Lisoviću. Ipak, ona je bila učesnik šeste sezone "Farme", ali je jednom prilikom priznala da uzima tablete za smirenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boki

11.10.2018 17:41

Iznet ceo istorijat njenog zdravlja. Kome to treba?