Vladimir zavapio: Bože, spoznao sam pakao! Molim vas da podržite samo Staniju!

Autor:

Zadruga

19.10.2018

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik "Zadruge 2" Vladimir Tomović koji je iz rijalitija izbačen zbog fizičkog nasilja nad Aleksandrom Subotić, obratio se javnosti neobičnom porukom. Vladimir, koji je u rijalitiju započeo vezu sa Stanijom Dobrojević, tvrdi da prolazi kroz neverovatno teške situacije i molio je sve glasače da sada podršku pruže samo starleti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zatražio da svi glasaju samo za Staniju... Tomović i Dobrojevićeva

Tomović je, inače, pre nekoliko večeri pretučen u Baru o čemu je Srpski telegraf prvi pisao, a njega su, navodno, napala dva fana Aleksandre Subotić.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Zadobio povrede... Tomović

- Ako sam se ikada pitao kako izgleda pakao, Bože, nisam ti tražio za života da ga spoznam. Molim sve koji su podržavali Staniju i mene da bez pogovora ubuduće podržavaju samo nju. Molim vas da više ne komentarišete da se ja vratim u rijaliti. Molim vas da me više ništa ne pitate. Ona će se vratiti u rijaliti jača nego ikada i uz vašu podršku pobediće jer ona to zaslužuje. Ako me volite kao što ja nju volim, poslušajte me - napisao je Vladimir  koji nije objasniom šta se tačno dogodilo i št aga je anteralo da se ovako obrati javnosti.

Foto: instagram.com/vladelije
Vladimir objavio poruku

Inače, Stanija Dobrojević otišla je Ameriku kako bi se operisala, a uskoro se očekuje njen povratak u Srbiju i u rijaliti "Zadruga 2".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

21.10.2018 08:44

Možda ce posle da traži svoj deo