Jovica ispao sa najmanje glasova ikada, pa zadrugarima nametnuo paklenog vođu!

Autor:

Zadruga

22.10.2018

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovica Putniković napustio je sinoć rijaliti program "Zadrugu 2" kada je u duelu sa Mikijem Đuričićem imao samo jedan posto gaslova što se nije desilo u istoriji rijaliti programa. Miki, koji je sinoć uspeo i da duplira svoje gaslove, izašao je kao apsolutni pobednik i Jovicu poslao van "Zadruge 2". Međutim, Putniković je, čini se, našao adekvatan način da se osveti bivšim cimerima izborom novog vođe.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Osvetio se bivšim cimerima... Jovica Putniković

Nakon buđenja, ukućanima je stiglo pismo njihovog bivšeg cimera koji je odlučio ko će doći na mesto Baneta Čolaka koji je proteklih dana bio vođa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane više nije vođa... Čolak

- Dragi zadrugari, kratko ću kao i uvek. Krnjača, Borča, Ovča, ča, ča, ča... Leva obala Dunava mora da dominira ove nedelje. Nemanja, budi pravedan kao i uvek - pisalo je u pismu Jovice Putnikovića.

Nemanja Tošić je odmah skočio na noge, pozdravio se sa Banetom i obratio se ukućanima. Tom prilikom svojim cimerima obećao je da ih neće štedeti ove nedelje. Večeras će Nemanja izabrati svoje potrčke i omiljenu osobu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Stari i novi vođa se poszdravili...
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Obećao im paklenu nedelju... Nemanja Tošić

- Hvala, Joci, hvala ti za ovo! Biću pravedan kao i do sada. Očekujte od mene paklenu nedelju. Pogotovu vi koji niste dobri sa mnom - rekao je Tošić.

Ostali ukućani su izjavili da su oduševljeni što će narednih dana Nemanja Tošić biti vođa, a Aleksandra Subotić je poručila Nemanji i da se nada da će biti oduševljena i izborom omiljene osobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

22.10.2018 12:02

Daj coveku vlast pa ces videti kakav je to covek. Ovaj obecava da ce biti los covek. A bice izgleda jos losiji nego sto obecava.