Luna: Slobo, ostavio si me zato što sam Romkinja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani popila je previše alkohola tokom preksinoćne žurke, te je proklinjala Slobodana Radanovića.

Foto: facebook.com/Zadko Sila
Na lekovima... Luna Đogani

Zadrugari su naručili pesmu "Samo se noćas pojavi", koju je blogerka posvetila bivšem dečku Slobi, a kap koja je prelila čašu bila je Miljana Kulić, koja je tokom pesme izašla na binu i počela da peva "Sa novom se ženom pojavi", što je Lunu dovelo do suza. Ona je pobegla iz paba, pa se svađala sa cimerima u kući i vrištala na svakoga ko joj se našao na putu. Onda ju je njen brat Adam Đogani odveo u Rajski vrt, gde mu je ona plačući otvorila dušu i iznela skandalozne detalje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sve je podseća na njega... Luna i Sloba

- Sve me podseća na onog ološa koji mi je život uništio. Pi*ka li mu materina. Sa 22 godine ne mogu da živim bez lekova. Zbog koga, zbog smrada odvratnog koji kreše šta stigne. Govno odvratno. Je*aću vam svima seme i pleme. Pevač mi peva pesmu, oni mi se smeju. Je*em ih u usta sve. Ima da budem psihopata. Mamu im je*em svima - započela je Luna.

 Luna: Iskoristio me je da bude poznat, da je*e kurve. Je*em li ti, Slobo, seme, crkni u svojim parama

- Kristina i Sloba su se dogovorili da me sje*u da bi bili popularni. Ja sedim u govnima dok oni rade. Oni su mene iskoristili, ja sam im ulepšala život. Glumili su sve, dva govneta. On je od mene napravio jednu ludu devojku. Govno jedno. Treba svi da ga osuđujete. Čuo je da sam Ciganka, pa mi je okrenuo leđa, on je nacionalista. Zato se sklonio od mene. Zato što nisam pravoslavne vere. Okrenuo mi je leđa. On je mene uništio, ja i dalje ne mogu da prebolim - vrištala je Luna na sav glas u vidno pripitom stanju. Zamolila je Adama da je ostavi samu, a onda je nastavila da nabraja i obraća se Radanoviću:

RepublikaFoto: facebook.com/Zadko Sila
Ponovo doživela nervni slom... Đoganijeva

Okrenuo mi je leđa, on je nacionalista. Zato se sklonio od mene. Zato što nisam pravoslavne vere

- Za čim ja patim! Oni zarađuju pare preko mojih leđa. Ja nisam srećna ovde. Zbog govneta sam uništila život, ljudi, čujte istinu. Ona Kristina je bolja od njega sto puta, sve je bila u pravu. Moram da popijem je*eni lek da se smirim. Ja sam bila bez para i gladovala sam dok je on zarađivao pare. Iskoristio me je da bude poznat, da je*e kurve. Je*em li ti, Slobo, seme i dan kad sam te upoznala. Crkni u svojim parama. Maltretirali su me sa svih strana zbog njega. Obećavam ti da ćeš zapamtiti dan kad si me upoznao. Ja ću pobediti ovde. Da mi se pojaviš na oči, zgazila bih te kao muvu, ubila bih te. Videćeš ko je Luna Đogani - rekla je blogerka na kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
jovan

25.10.2018 12:02

Luna mu rasturila brak. I treba da prekine sa njom. Trebao je mnogo ranije pri ulasku supruge.

Odgovori 26 7
Mijo

25.10.2018 14:23

Jednom svalerka, uvek svalerka.

Odgovori 26 7
Mika

26.10.2018 16:39

@Mijo - Bolje je ne mesati DNK i krv.

Ruska

25.10.2018 21:45

Zadruga 3 : Zadruga 4 ....

Odgovori 16 1