Darija otkriva: Rebeka se je*e za 100 evra da bi imala da kupi spid!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darija Stević, bivša učesnica rijalitija "Zadruga" iznela je za magazin Rijaliti skandalozne detalje vezane za aktuelnu zadrugarku Rebeku Popović.

RepublikaFoto: Prntscrin
Rebeka

Kako joj je stala na žulj još dok je bila unutar Pinkovog formata i svako malo je prozivala i maltretirala, farmaceutkinja je odlučila da se pozabavi njenim likom i delom, pa je tako uspela da od ljudi bliksim novinarki prikupi sav prljav veš iz njenog života, kao i da raskrinka sve njene laži.

- Meni se javila Rebekina drugarica iz Novog Sada preko Instagrama jer je videla da ja o njoj nemam lepo mišljenje i ispričala mi sve detalje o toj devojci koja se lažno predstavlja. Ona nije novinarka već prostitutka, starleta i narkomanka. Rebeka se prostituiše za 100 evra kako bi mogla da kupi crtu spida i da se nadrogira. Navučena je na spid, i kada je u spoljnom svetu, non stop se drogira. Svi u rijalitiju su primetili koliko nekontrolisano jede i koliko mete sve što joj se nađe pod rukama.

Darija: Rebeka jede hranu sa poda, jede hranu iz tuđih tanjira i jede ostatke tuđe hrane

Ona jede hranu sa poda, jede hranu iz tuđih tanjira i jede ostatke tuđe hrane. Rođenim očima sam videla da je devojka puna tikova, dovoljno je da vidite pokrete njenih očiju kako bi shvatili da ona nije čista i da se sa njom nešto dešava. Čudno je i to što Rebeka jede kao provaljena, a ne goji se nimalo, čak sam je zatekla kako povraća sve što je pojela. Rebeka je u ozbiljnoj narkomanskoj krizi zbog silnih narkotika u kojima je uživala dok je bila u spoljnom svetu - priča Darija, koja priznaje da nikome nije bilo svejedno da spava u istoj sobi sa jednom takvom osobom, a onda je nastavila sa šokantnim informacijama:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki i Rebeka

- Iako se svima sa ponosom predstavlja kao novinarka, to nema veze sa istinom. Ona je upisala tromesečni kurs za veb-novinarstvo koji nije ni završila do kraja. Predstavlja se kao iskusna novinarka, ali svi smo provalili da ona to nije. Rebeka je već na početku rekla da bi volela da se uvali na Pink i da tu radi kao novinarka i da joj je to cilj i razlog ulaska u rijaliti. Lepi Mića joj je savetovao da se kači za momke i da je to ključ njenog opstanka u rijalitiju. Tako je odlučila da ide od muškarca do muškarca, pa gde joj upali. Žao mi je što nisam imala ove detalje vezane za nju dok sam bila u rijalitiju pa da je raskrinkam pred svima i da svi vide kakav je ološ ta žena. Obećavam svima da ću pronaći još sočnih detalja za nju, jer ovo je samo početak, a klupko je počelo da se odmotava - kaže Darija za Rijaliti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marinela

30.10.2018 18:48

A kako ona to zna, da li se bavi istraživačkim novinarstvom????

Evelyn Krimova

31.10.2018 08:21

Ova je novinarka, koliko sam ja Lejdi Gaga! Najgore je sto bi se iz zatrke bacila na ovog postaka i pojela ga za dorucak, ali glumi finocu, kao da napolju ima bolje frajere nego sto je prvi prostak Kupinova.