Ana Korać: Ja ću razvesti Cobeta!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta i bivša učesnica prve sezone rijalitija "Zadruga" Ana Korać uveliko se sprema za ulazak u novu sezonu najgledanijeg rijalitija. Kako Srpski telegraf saznaje, Koraćeva je ozbiljno poradila na svojoj taktici, te namerava da uplovi u aferu sa oženjenim Slobodanom Batjarevićem Cobetom čim kroči u Belu kuću.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

Naime, kako izvor blizak starleti navodi, Ana ne želi da njen boravak u rijalitiju prođe nezapaženo i da ponavlja greške iz prve sezone, te se dobro pripremila za ovo učešće.

 Koraćeva: Marijana nije dobra riba, zato je Cobe nije povalio. Ja ću tu da se umešam da mu pamet pomutim

 

- Ana je svesna da je pričom sa Janjušem u prvoj sezoni bila zanimljiva, ali nedovoljno da bi došla do pobede. S obzirom na to da je njen izgled zaista njen najveći adut, time će se i poslužiti da stigne do finala i postane favorit za pobedu. Svima je jasno da je glavna priča u "Zadruzi" sada između Cobeta i Marijane, a Ana misli da Marijana samo nije bila dovoljno pametna da ga osvoji - navodi izvor i nastavlja:

RepublikaFoto: Prntscrin
Slobodan Batjarević Cobe

- Prijateljima je rekla: "Marijana nije dobra riba, zato je Cobe nije povalio. Ja ću tu da se umešam da mu pamet pomutim. Ne samo da će prevariti ženu, nego će i Marijana da izludi. Biće to šou, a ja ću da budem glavni akter. Mene neće moći da gaze ko Lunu u prošloj sezoni jer je Cobe već pokazao sa Marijanom da nije cvećka. Ja ću biti samo šlag na torti". Najbliži su je samo posavetovali da taj odnos sa Cobetom održi što duže na platonskom nivou, ali s obzirom na to kako se naoštrila, pitanje je šta će se desiti - završava izvor.

Podsetimo, Srpski telegraf ekskluzivno je objavio da će nove zadrugarke uskoro postati Ana Korać, Jovana Tomić Matora i Jelena Golubović. Njihov ulazak se željno isčekuje, a iskusne rijaliti-zvezde sigurno će napraviti pravu pometnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
MimiKa

01.11.2018 12:39

I Ana pocela da preti ali bez dokaza iz prve Z1

Odgovori 21 4
Rance

02.11.2018 12:19

@MimiKa - Devojke se grabe koja ce razvesti Slobu Cobeta. Koji nemoral, blud i razvrat.

Odgovori 12 0
Jelena

03.11.2018 08:42

@Rance - Ovaj clanak je novinarska fabrikacija.

janko

01.11.2018 14:46

Anau Zadruzi 1 ništa ije jopokazala, sem silikona i estetskih operacija. Devojka je skroz neinteresantna. Vokabular nula.Glupa kao top. Pogrešan izbor totalno.Pošto je dobila šut kartu od sponzora u zaruzi1/oji je jbio ožejen sa dvoje dece/, sad pravi neku priču. Glupsti totalne.Bolje da ste uveli Dalilu i Dejana,oni su supčer likovi.Dalila jej vrh rijaliti igrač. Ona bi bila pun ogoan,umesto ovekrivonoge Ane.

Odgovori 8 17