Luna izvrće sve u svoju korist?! Pričala da je Nadežda htela nju da udari, a u stvari je bilo suprotno!

Autor:

Zadruga

31.10.2018

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić gađala je sinoć tanjirom Lunu Đogani u rijalitiju "Zadruga 2", nakon čega je blogerka bila vidno potrešena.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Luna je bila u agoniji posle incidenta, te se žalila cimerima na neuračunjljivo ponašanje pevačice. Đoganijeva se takođe prisetila "Zadruge 1" i Slobine i svoje svađe sa Nadeždom, međutim njena percepcija tog događaja se ne uklapa u potpunosti sa onim što se tada zaista desilo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna zamahnula rukom da udari Nadeždu!

Blogerka je tvrdila kako je Biljićeva nasrnula na nju, a da Radanović nije bio tu, Nadežda bi je sigurno udarila, međutim, situacija je bila malo drugačija. Zapravo se Sloba Radanović unosio pevačici u lice, dok je njegova tada lepša polovina par puta rukom zamahnula da udari Biljićevu, koja je u tom trenutku ostala sasvim pribrana i nije nasela na provokacije. 

Ovu situaciju pogledajte u videu ispod:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
dejan

31.10.2018 15:16

Bata i seka su toliko smesni da im crtani film nije ravan.Zbog jedne obicne svadje,bata (kobajagi neki muskarac) pada u nesves,a seka povraca.Tokle aman ide njihovo foliranje.sta bi uradili kad bi zadrugari zaista njima rekli sta misle o njima,nego ljudi vide sa kom imaju posla pa cute.

Odgovori 49 4
Nickname

31.10.2018 16:10

Sta vise umislja ova Luna ?!?! Toliko ima visoko misljenje o sebi, nicim izazvano ?!?! Devojka izgleda prosecno, neuredna je i laze! Nema obrazovanje, nema kulturu, pogresno je vaspitana da je na vrhu, a sve ostalo ispod! Odaje utisak nimfo devojke, a o tome se i govori. Ko, uopste, podrzava devojku koja, sa 22 godine, najbolje od svega poznaje 50 nijansi sive, i o tome javno govori ?!?!

Odgovori 46 3
Boris

31.10.2018 17:31

Tako su Luna i Anabela napadale Kiju u prvoj Zadruzi kao da je Kija njima otela muža. I sve do danas je napadaju iako je rijaliti zavrsen.

Odgovori 46 4
Ila

01.11.2018 14:42

Netačnoje to da je Luna u Zadruzi 1 hela da udari Nadeždu, ona je samo pretila njoj i mlatarala rukom po vazduhu. Nikakvanamera, druganije bila.PČozomje Sloba intrvenisao. Sao je zaplašila Naežu koja jeizgubila kontrolu a to često radi,. dobro se sećamo te situacije.d

Odgovori 3 20