Aleksandra očajna: Karađorđe me je maltretirao, trpela sam majmuna!

Autor:

Zadruga

30.10.2018

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić i David Dragojević skoro svakodnevno imaju žestoke rasprave koje njihovu vezu unazađuju, a povrh svega toga ona je svom dečku otkrila kakve je probleme imala u porodici.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra i David

Subotićeva je provela i ovu noć u suzama, pa je Davidu priznala da je doživela i maltretiranje od svog oca Karađorđa Subotića.

- Meni niko ništa nije pomogao, sve sam sama. Mene je Karađorđe maltretirao. Niko od vas nije realan. Ti ne možeš da kažeš da se on šalio. On je mene maltretirao i ubijao psihički. Meni nije bila šala da ja trpim nekog majmuna do 20 godine, da trpim Ljubine frustracije, trpim Karađorđa i onda kao, jadni šale se. Oni se svi samo šale, a ja sam strašna što diram nekoga. Svi su jadni, a ja sam zlo - žalila se Aleksandra.

RepublikaFoto: printscreen/twitch.tv/videos
Aleksandra

Razmišljaj o sebi, ovako štetiš sebi, jer ti sama sebi možeš da pomogneš. Ti izgledaš kao iz bajke, ti nisi svesna svog izgleda i sebe - rekao je David. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

30.10.2018 17:14

Stalno pričala da je mažena i pažena i previše razmažena. A sada priča da je trpela nasilje roditelja. Ona ne zna šta priča.

Odgovori 12 0