Ljuba: Sa ćerkom ću se pomiriti, a Davida ću uništiti!

Autor:

Zadruga

03.10.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka učesnice rijalitija "Zadruga 2" Aleksandre Subotić Ljuba Pantović čestitala je 22. rođendan svojoj mezimici, koju je donedavno pljuvala na sva usta, a za Srpski telegraf ekskluzivno je otkrila da će svojoj naslednici ipak pružiti još jednu šansu i ruku pomirenja.

RepublikaFoto: instagram.com/ljuba_champion
Ljuba Pantović

Naime, Pantovićka je najavila mogući ulazak u Imaginarijum i objasnila da je spremna da sa svojom ćerkom zakopa ratnu sekiru, ali i da će raskrinkati njenog partnera Davida Dragojevića, o kom će pred kamerama izneti niz pikanterija kojima planira da ga uništi.

- Stojim iza svega što sam izgovorila i ovo je sigurno moj 157. put da pokušavam da trgnem i osvestim ćerku iz njene nesvesti. Okružila se lošim ljudima koji je uništavaju i dalje, a ona to ne vidi. Koliko god da sam ja ljuta na nju, ona će dobiti svoje parče kolača. Ja sam joj roditelj i kako je hvalim tako ću i da je kažnjavam. Ne mogu da dopustim da gledam i dalje šta joj unutra rade. Njoj ću pružiti drugu šansu jer mi je dete, ali će se David dobro provesti ako ja uđem u rijaliti.

Pantovićka: Najveći folirant je Stanija. Ona ima zastoj u mozgu. Prvo glumi sveticu, a onda se nakači na grbaču muškarcu

  •  Davno si se odrekla ćerke, otkud sada ta priča?

- Nikada ja tu reč "odrekla" nisam upotrebila. Ona je ta koja je govorila da joj ja nisam majka. Ja je opet opominjem da više ne kalja instituciju koja se zove majka i to zaista mislim kad kažem institucija. Bez obzira na to da li sam u pitanju ja ili neka druga majka, ta reč ne sme da se omalovažava.

  • Je l' misliš da će ti ćerka oprostiti za sve uvrede koje si joj javno uputila?

- Mene iskreno nije briga da li će mi ona oprostiti ili ne. Nema ona šta da mi oprašta. Ja polazim od sebe jer nikad nikome ne praštam. Ja mogu da obnovim komunikaciju sa njom i da budem normalna, ali niko osim deteta ne može da ima drugu šansu kad vas izda, to je vrlo bitno naglasiti.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Čitaju čestitke... Aleksandra i David
  •  Da li si pokušala ovim pismom za rođendan da se pomiriš sa njom?

- Nisam, jer ja nisam napisala Aleksandra, javi mi se i maši mi u programu. Samo sam joj ponovo skrenula pažnju jer to nema ko da uradi. Niko pored nje joj ne želi dobro i to je strašno. Za nas tri su rođendani uvek bili najlepši dani. To je poenta mog pisma. Samo sam ponovo pokušala da je dozovem pameti. Rečenica da ima 22 godine, a ne dve treba dovoljno da joj pojasni neke stvari.

  •  Jesi li odgledala njenu reakciju kada je pročitala pismo?

- Jesam i bilo mi je simpatično. Uplašila se jer nije znala šta piše u tom pismu. Ona zna kakva sam ja u saopštavanju istine, da umem da kažem onako da pogodi gde treba.

Ljuba: Aleksandra se uplašila jer nije znala šta piše u tom pismu. Ona zna kakva sam ja u saopštavanju istine

  •  Misliš da je pred Davidom odglumila da je ne zanima šta si joj napisala?

- Primetila sam da se botoksirana balerina iliti David i te kako stresla u momentu kad je Aleksandra rekla da sam poslala pismo. Nisam videla ni kada je bacio papir i pobegao u kuhinju. On je došao iz nekog dalekog sela i od njega ništa nikada neće biti. Njemu se sviđala jedna druga osoba, ja ću to, naravno, da otkrijem. Znam koja ženska osoba mu se sviđala i to ću otkriti, ali tu su i muškarci na spisku, ima ih mnogo, ali ja bih to sve lično da mu kažem.

  •  Je l' to znači da ulaziš u "Zadrugu 2" da mu sve kažeš?

- Nikad se ne zna. Zna se da mogu da izađem samo iz ormara. Mogu preko zidova da uđem unutra. Sve ovo, naravno, kažem metaforički, a i televizija Pink i ja volimo da iznenađujemo, pa sad čekajte i videćete šta će se dešavati.

  •  Kakav ćeš odnos imati sa ćerkom kad uđeš u rijaliti, a kakav sa Davidom?

- Sa Davidom će, čini mi se, biti mnogo interesantnije. Igraću se onima koji me diraju, a on me je dirao, svašta mu se sprema. Meni će biti zabavno, ali nisam sigurna da isto važi i za njega.

  • Ko ti je najljigaviji unutra?

- Najveći folirant je Stanija Dobrojević. Ona ima zastoj u mozgu. Prvih pet dana glumi sveticu, pa gleda koji muškarac će da se istakne u rijalitiju i, kad takvog snimi, ona mu se nakači na grbaču i tako se vozi. Onda sledi drugi stepen foliranja, kao ona neće intimiziranja pred kamerama. Onda krene da podje*ava druge takmičare i zadaje niske udarce. Sećam se kako je Lunu Đogani zezala u više navrata, onako kurvinski. I posle se kao kaže: "Ja nisam htela, ja nisam znala". A ne seća se kako je naskakala na Kristijana Golubovića u "Farmi 6". Zakačila se za Lunu jer zna da je zanimljiva medijima, prvo zbog toga, a onda i da bi je ponizila i uvredila, pa se posle izvlači kao ljiga. To je jezivo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija
  • Kako ti se čine Miljana i Marija Kulić?

- Mrtva trka koja je od njih dve luđa, one su odeljenje.

  • A Luna Đogani?

- Ona je meni dobra devojka i vrlo naivna i neiskvarena. Mogu da je prave budalom i da joj rade šta hoće jer je dobra, pa je zato leraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading