David: Imaćemo se*s prve večeri!

Autor:

Zadruga

06.09.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve veća pompa podiže se uoči početka najgledanijeg rijaliti-programa na ovim prostorima "Zadruga 2", a kako šou zvanično startuje večeras, juče je u karantin pristigla druga grupa zadrugara koja će u izolaciji boraviti sve do useljenja u velelepni Imaginarijum. Budući takmičari ne mogu da dočekaju da rijaliti počne, a neki od njih su najavili velike skandale, pa nema sumnje da će biti turbulentno već večeras, kada se svi nađu oči u oči na jednom mestu.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra i David

Na velelepno imanje večeras će se useliti i već dobro poznat rijaliti-par Aleksandra Subotić i David Dragojević, koji su u dobrom raspoloženju pred ulazak u karantin svima stavili do znanja da će u rijalitiju biti jači od svih. Oni su otkrili i da im neće biti problem da već prve večeri imaju seks pred kamerama, s obzirom na to da svoju ljubav pokazuju na svakom koraku.

- Ja se ne stidim da kažem da bih voleo da imam seks sa svojom devojkom već prve večeri. To mi je sasvim normalno i neću se ustručavati na bilo kod mestu. Očekujem svašta, ali tek sledi adaptacija na sve što nas tamo čeka. Znam da će sigurno biti dobar šou za gledanje - rekao je Dragojević, dok je Aleksandra sa druge strane stidljivo reagovala:

- Ja sam pomalo šokirana Davidovom izjavom, ali se jednim delom i slažem sa time što je on rekao. Mnogo mi je drago što ćemo zajedno da budemo u "Zadruzi 2". Ja sam neko ko ima dobro rijaliti-iskustvo iza sebe i mislim da ću dobro da se držim, a i David uz mene - rekla je Subotićka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

06.09.2018 10:46

Ovi su pogresili gde su posli. Trebali da idu na snimanje porno filmova. Vise bi zaradili.

Odgovori 14 0