Otkrivamo ko su učesnici "Zadruge 2": Od starleta do kriminalaca!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema tvrdnjama upućenih, kasting za "Zadrugu 2" uveliko je u toku, a na spisku se nalazi više od 100 imena koja su željna produkcije. Kroz ceo rijaliti proći će preko 50 ljudi, a publika će imati prilike da ponovo gleda neke od učesnika za koje su se vezali tokom "Zadruge".

 Milan i Rada za 100.000 evra

Milan Stanković i Rada Manojlović su navodno dobili ponudu da za po 100.000 evra uđu u "Zadrugu 2".

Rada Manojlović, Milan Stanković, Aleksandar Čabarkapa, Miki Đuričić, Ljuba Pantović samo su neka od imena koja vam garantuju vreo septembar, kada počinje "Zadruga 2"

 

Dobro jutro! ✌?

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on Jul 30, 2018 at 3:52am PDT

Bez obzira na to što godinama nisu u vezi, njih dvoje i dalje intrigiraju javnost, te bi za publiku bilo zanimljivo videti ih pod istim krovom. Zato su čelnici Pinka odrešili kesu, pa su svakom ponudili po 100.000 evra, govori izvor blizak produkciji. Ni Rada ni Milan nikada nisu učestvovali ni u jednom rijalitiju, pa je ovo za njih pravi izazov.

Čabarkapa, španska serija u "Zadruzi"

Aleksandar Čabarkapa, momak sa vrelog asfalta koji je postao poznat po ljubavnoj vezi sa bodibilderkom Ljubom Pantović, a potom što je napravio dete njenoj ćerki Aleksandri Subotić, mogao bi se naći u "Zadruzi 2".

Ovim bi, ukoliko producenti ugovore njihovo učešće, bila nastavljena saga iz Kaluđerice koja, sa kraćim prekidima, traje pet godina. Prema rečima izvora sa Pink televizije, Čabarkapa u početku pregovora nije bio oduševljen idejom da učestvuje u rijalitiju koji bi, sasvim sigurno, pokrenuo stare, nedovršene sukobe s porodicom Subotić, ali vremenom, kako iznos honorara raste, sve više popušta i menja mišljenje.

 

Love ❤️ @___californication ❤️

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Aug 6, 2018 at 6:33am PDT

Subotićka i David u paru

Aleksandra Subotić, koja je obeležila prethodnu sezonu rijalitija "Parovi" svojom pričom vezanom za komplikovane porodične odnose, jedan je od izvesnih učesnika "Zadruge dva".

Ona je pre ovoga bila učesnica rijalitija "Snajke", "Parova 5" i kratko učesnica "Parova 6". Njeno učešće u "Parovima 5" bacilo je u senku sve priče ostalih učesnika, jer se ceo rijaliti vrteo oko njenog lošeg odnosa sa majkom Ljubom Pantović, stricem Srboljubom Subotićem, ali i ocem njene ćerkice Aleksandrom Čabarkapom. Ona je u rijalitiju upoznala svog sadašnjeg dečka Davida Dragojevića, sa kojim je do danas u ljubavi.

- David i ja smo dobili tri puta veću ponudu za ulazak u "Zadrugu" od one koju smo imali kada smo bili u "Parovima". Oduševljeni smo i najverovatnije ćemo biti deo "Zadruge". Ako i moja majka Ljuba uđe u rijaliti, reč joj neću reći, jer joj nikada neću oprostiti zlo koje mi je učinila - rekla je Aleksandra.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Luka Lazukić

Na konto Nataše u rijalitiju

Luka Lazukić dobio je ponudu da uđe u rijaliti, i to za pozamašnu novčanu sumu i posebne uslove.

Nakon afere sa suprugom Natašom Bekvalac, on će možda postati novi učesnik "Zadruge". Kako se priča, produkcija planira da ga pozove da bude deo nove sezone najgledanijeg rijalitija, a radovi na njegovom ugovoru su već u toku. Njemu će biti ponuđene brojne pogodnosti kako bi pristao da uđe u Belu kuću i postane deo ovog TV formata.

Kako se priča, Lazukić je tražio sumu od 50.000 evra kako bi postao deo ovog projekta. Njega do sada nismo gledali u rijaliti-programima.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/miljanicakulic
Miljana Kulić sa sinom Željkom

Miljana Kulić sa bebom

Miljana Kulić u "Zadrugu 2" doći će sa bebom. Ona je rodila dečaka, kome je dala ime Željko. Nišlijka je od Pinka tražila poseban apartman u kojem će boraviti njen sin, dadilju i neograničen budžet. Miljana je uspela dobro da se proda, pa će u narednoj sezoni "Zadruge" dobijati po 2.500 evra za svaku nedelju učestvovanja. Kontroverzna Nišlijka obeležila je "Parove 6" svojom vezom sa Ivanom Marinkovićem, koji joj je u rijalitiju napravio bebu. Ona je napravila do sada neviđeni transfer i iz jata Hepi produkcije prešla na Pink, gde je postala učesnik "Zadruge". Do sada je učestvovala u "Parovima", "Maldivima" i "Zadruzi".

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Naida Gadžo i Nenad Marinković Gastoz

Gastozova bivša u "Zadruzi"

Naida Gadžo, bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza, u septembru ulazi u "Zadrugu 2" kako bi se proslavila.

Bosanska fitnes-instruktorka se već dogovorila o uslovima oko ulaska s produkcijom, budući da na vreme želi sebi da obezbedi mesto u Beloj kući, koja će naredne sezone biti još veća. Ona se povremeno uključivala u program rijalitija "Parovi 6" kako bi branila interese tadašnjeg dečka Nenada Marinkovića Gastoza, pa smo samo iz njenih uključenja mogli da steknemo utisak o tome koliko je žustra i jaka na jeziku. Čelnici Pinka tipuju na to da će Naida biti jedan od boljih i zapaženijih učesnika.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ivana i Mina Vrbaški

Mina Vrbaški sa mamom

Starleta Mina Vrbaški prihvatila je ponudu da se nađe u drugoj sezoni, i to sa mamom Ivanom Vrbaški.

Njenu majku Ivanu viđali smo u emisijama gde je bila veoma zanimljiva zbog svojih stavova i komentara koje je iznosila na račun ćerkinog ponašanja, te se od nje mnogo očekuje. Pored toga, ona je imala ljubavnu aferu sa bratom Tome Panića, kao i sa bivšim zadrugarom Borom Santanom. Njena ćerka Mina u rijaliti je ušla maloletna, ali postala je poznata po svakodnevnim seksualnim odnosima sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Miki Đuričić

Miki Đuričić vlasnik kafane

Miki Đuričić važi za jednog od učesnika koji je i te kako obeležio prvu sezonu "Zadruge", a mogao bi od septembra ponovo da se nađe na imanju u Šimanovcima.

Bez obzira na to što je pred sam kraj svojevoljno napustio rijaliti, zbog čega je diskvalifikovan, Miki Đuričić razmišlja o ponovnoj avanturi zvanoj rijaliti.

Kako naš izvor kaže, u "Zadruzi" se prave dva grada, tako da će dvorište biti mnogo veće nego što je sada. Na veštačkom jezeru će biti splav, čiji će gazda biti upravo Miki. On će biti rukovodilac tog splava, na kojem učesnici neće moći ništa da urade dok Đuričić ne da odobrenje.

Njega smo upoznali pre desetak godina u rijalitiju "Veliki brat", a nakon toga i u rijalitijima "Farma", "Parovi" i "Maldivi".

RepublikaFoto: youtube.com/multimedium
Željko Mitrović

Mitrović pravi Veneciju u Šimanovcima!

Autorski projekat "Zadruga" direktora i vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića nadmašio je sva očekivanja, pa čelnici ove produkcije za septembar spremaju mnoga iznenađenja koja će biti prava ekskluziva za naše prostore.

On je na velikoj žurki povodom kraja prve sezone "Zadruge" otkrio i detalje novog projekta koji startuje na jesen.

- Već šest meseci je spremamo, to će sve zajedno biti renesansni barok sa puno brodova, sa gondolama, sa svim onim što obeležava grad kao što je Venecija - istakao je direktor i vlasnik televizije Pink.

Naime, Zadruga 2 biće oko šest puta veća i prostiraće se na preko šest dodatnih hektara, samo vode će biti preko hektar. To znači preko 1.000 kvadratnih metara vode, koja je zapravo morski zaliv. Radi se o inspiraciji koja je kombinacija Firence i Venecije, koja je sa puno vode, puno kanala, gondolama, arhitekturom koja označava 15, 16 vek. Sadržajno će biti prilično komplikovana.

- Situacije u koje ćemo ih ubacivati biće mnogo čudnije nego ove do sada - rekao je Mitrović pre mesec i po dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
blučanka

08.08.2018 09:13

Zadruga " Laza Lazarević" 2

Odgovori 13 0
milica rašić

08.08.2018 16:38

KIJA sve šta si postigla svojom mukom u zadruzi uništićeš svojom vezom sa Vukom....Mislila sam da si ZAISTA PAMETNA......

Odgovori 11 0